img

Ajándék Pöttyös Guru minden vásárlónknak

A Konzolvilágba mindig édes élmény betérni, de most különösen az. Új akciónk keretében minden kedves vásárlónk egy Pöttyös Guru édességet kap ajándékba!

Rajongóink megszokhatták már, hogy a Konzolvilág üzleteiben folyamatosan igyekszünk emlékezetessé tenni a vásárlás élményét. Most hasonlóan édes ajánlattal tudunk kedveskedni: a készlet erejéig mindenki, aki nálunk vásárol, ajándékba kap egy Pöttyös Gurut!

A Pöttyös Guru igazi ízbomba, már az első harapástól. A lágyan roppanó csokoládés bevonat, a krémes túró és töltelék keveréke határozza meg az élményt, amit ez a különleges finomság ad, akár háromféle ízben is. Választható kókuszos, karamell és ribizlis változatban. Ez a túródesszert 2010-ben jelent meg, és népszerűsége azóta is töretlen, Magyarország egyik kedvenc édessége. A kókuszos és a ribizlis ízek 2018 óta érhetők el, itt az ideje, hogy Te is kipróbáld!

Tavaszi akciónk keretében minden kedves rajongónk, aki bármelyik Konzolvilág üzletünkben vásárol, ajándékba kap egy Pöttyös Gurut. Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes, így érdemes minél hamarabb lecsapni az édes túrós finomságra! Reméljük, ezzel a kis kedvességgel még jobbá tehetjük a nálunk töltött perceket, és az új játékok, hardverek vagy kiegészítők mellé így csempészhetünk egy kis további örömet a mindennapokba.

Mindenkit várunk szeretettel az ország 22 Konzolvilág üzletében!



További tartalom betöltése.