img

Ajándék Nissin póló 10.000 Ft feletti Redragon termék vásárlás esetén

Most érdemes lecsapni a Redragon PC-s kiegészítőire, ugyanis 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék Nissin póló is jár melléjük!

Az 1996-ban alapított Redragon („Vörös Sárkány”) kifejezetten a PC-s játékosok igényeire szabott kiegészítőket, billentyűzeteket, egereket és magas minőségű fejhallgatókat gyárt. A márka számos terméke kínálatunkban is megtalálható, így ha most keresel új perifériákat számítógéped mellé, mindenképp tudjuk ajánlani a gyártó legjobb és legnépszerűbb típusait. Legyen szó RGB világítású mechanikus billentyűzetről, ergonomikus kialakítású gamer egérről vagy ütős hangzású fejhallgatóról, a Redragon mindenkinek kínál megfelelő vezetékes és vezeték nélküli alternatívát.

A márka különösen billentyűzetekben erős, ugyanis számtalan vezetékes és vezeték nélküli, sőt még „egykezes” billentyűzet is megtalálható portfóliójában. Ezeket természetesen mind megtalálod nálunk is, mint ahogy az RGB világítású egereket, profi gamer headseteket, ha pedig közvetítenél, még mikrofont is beszerezhetsz.

Most mi is megkönnyítjük, hogy ezt a márkát válaszd! Promóciónk keretében minden kedves vásárlónk, aki 10.000 Ft összeg felett vásárol Redragon terméket, egy Nissin pólót kap ajándékba. Így nemcsak kipróbálhatod a legprofibb kiegészítőket, de magadra is öltheted a távol-keleti stílust!

Promóciós Redragon termékeinket megtalálod ezen az oldalon. Válogass a legjobb eszközök között, és szerezz be egy izgalmas újdonságot, ami mellé most ajándék is jár!

Üzleteink és webáruházunk vár szeretettel a Redragon márka széles választékával!



További tartalom betöltése.