img

Ajándék Mogyi Rolli minden vásárlás mellé

Próbáld ki velünk a Mogyi új, izgalmas ízeit! Most minden vásárlónk egy csomag Rolli pirított rágcsálnivalót kap ajándékba.

Tudjuk, hogy sokan szeretitek emlékezetesebbé tenni a vásárlást a Konzolvilágnál valamilyen finomsággal, ezért most örömünkre szolgál beszámolni legújabb akciónkról. Tzatzikis, paradicsomos vagy gouda sajtos ízesítéssel a Mogyi Rolli garantáltan feldobja a napot!

Az országszerte népszerű rágcsálnivalókat forgalmazó Mogyi új ízekkel jelentkezett. A Rolli egy egészséges finomság, hiszen a pirított karikák lenmag, tökmag és napraforgómag, illetve olívaolaj hozzáadásával készülnek, ezáltal nemcsak finomak, de értékes tápanyagokban és rostokban is gazdagok. Az intenzív ízekről a fokhagymás, paradicsomos vagy rozmaringos fűszerek gondoskodnak. Egy zacskó Rolli tökéletes kiegészítője egy új játéknak, eszköznek vagy akár gépcsomagnak!

Most mindenkinek, aki nálunk vásárol, egy csomag Rollit adunk ajándékba, ezzel is emelve az újdonság varázsát. Harapj bele te is ebbe a roppanós finomságba, és kóstolj meg új ízeket!



További tartalom betöltése.