img

Ajándék Mogyi Crasssh! minden vásárlás mellé

Harapj velünk rá a legfinomabb újdonságokra! Vásárolj üzleteinkben vagy webáruházunkban, és szerzeményed mellé egy adag Mogyi Crasssh!-t adunk ajándékba.

Kevés jobb dolog van annál, mint egy jó film vagy játék közben rágcsálni valami finomat. Ha még nem próbáltad Magyarország egyik legnépszerűbb márkájának újdonságait, a Mogyi Crasssh! termékvonalat, akkor velünk most kipróbálhatod. Minden kedves vásárlónknak ugyanis egy adag ajándék Mogyi Crasssh!-t adunk ajándékba.

Ráadásul most hatféle ízből választhatsz. Paradicsomos, hagymás-tejfölös, magyaros, fűszeres csirke, sajt & jalapeno és chili & lime ízesítéssel is kipróbálhatod a ropogós tésztabundába bújtatott finom mogyorószemek élményét. A Crasssh! egy igazán roppanós és izgalmas ízélmény, ami a legfinomabb fűszerekkel dobja fel a földimogyoró alapot.

Ne feledd: nincs más dolgod, mint vásárolni bármit üzleteinkben, vagy rendelni weboldalunkról. A Mogyi Crasssh! ott lapul majd a termékek mellett. Jó étvágyat kívánunk!További tartalom betöltése.