img

Ajándék HDMI kábel akció - meghosszabbítva!

Ha régóta fened a fogad egy Playstation 3 vagy Xbox 360 konzolra, melynek teljesítményét teljes pompájában ki akarod élvezni, akkor meghosszabbított akciónk keretében beszerezheted az ehhez szükséges kiegészítőt!

Amennyiben most veszel boltunkban bármilyen Playstation 3 vagy Xbox 360 játékkonzolt, ajándék 1.3-as HDMI kábelt adunk a frissen vásárolt géphez.

Tekintsd meg bőséges kínálatunkat:


Az ajándék HDMI kábellel mindkét konzol jelentősen szebb, élesebb képet produkál, megfelelő TV-re kötve. Akár Full HD (1920 x 1080 képpontos) felbontásban is játszhatjuk kedvenc játékainkat, vagy ámulhatunk a filmek legaprólékosabban kidolgozott jelenetein - hála az 1.3-as kábelnek, mely a hang és képjelet egyaránt továbbítja!

A Playstation 3 a jelenlegi generáció legerősebb hardverével rendelkező konzolja. Az évek során olyan legendás konzolexkluzív, gyönyörű grafikájú játékokat mondhat magáénak, mint az Uncharted trilógia, a God of War széria, vagy az autózás megszállottainak minden igényét kielégítő Gran Turismo 5

Playstation 3 (PS3 Super Slim)

A játék mellett Blu-ray, valamint DVD filmek lejátszására, zenehallgatásra és internetezésre is használhatjuk a legújabb, Super Slim kivitelezésű Sony Playstation 3 konzolt. 12 GB-os, valamint 500 GB-os kiadásban egyaránt megvásárolható a gép - utóbbin lényegesen több  játékdemót, mentést, személyes adatot tárolhatunk, továbbá a konzol mellé számos, hasznos kiegészítőt vásárolhatunk a későbbiek folyamán. A Move kiegészítővel az erre a célra gyártott játékokat a képernyő előtt mozogva-integetve irányíthatjuk, vagy külső merevlemezzel bővíthetjük a gépünk tárolókapacitását - és ez csupán a kezdet.

Az Xbox 360 konzol napjaink legnépszerűbb és legelterjettebb játékgépe, hihetetlen széles játékkínálattal. A Slim kiadású gépek sok izgalmas és látványos játékot sorakoztatnak fel. Olyan Microsoft specifikus címeket helyezhetünk a gép meghajtójába, mint az akciódús Gears of War sorozat, a rendkívül látványos HALO széria, vagy az autóversenyes játékok egyik legjobb és legélethűbb húzócíme, a Forza sorozat.

Xbox 360 Gép

Természetesen a géppel lehetőségünk nyílik multimédiás tartalmakat tárolni és lejátszani is - nézz DVD-ket, hallgass zenét, internetezz, vagy tölts le a merevlemezre játékdemókat, videókat és más érdekességeket. Az Xbox 360 (mely 4 GB-os, illetve 250 Gb-os konstrukcióban is kapható) egyik elengedhetetlen kiegészítője a Kinect, melyet megvásárolva a játék új értelmet nyer.

A speciális kamera beszkenneli testünket és így ugrándozva irányíthatjuk a kimondottan erre a célra készült játékok óriási választékából kiválasztott programot. Természetesen sok más eszközt érdemes még beszerezni a konzolhoz, úgy, mint extra tárhelyheadset, kontroller-töltő és egyéb hasznos kellékek.



További tartalom betöltése.