img

Age of Empires IV – A történelem színpadán

Megjelent a legendás Age of Empires sorozat régóta várt, legújabb része PC-re. Változtasd meg a történelmet az Age of Empires IV-ben!

Több év fejlesztés és hosszas várakozás után a mai napon végre visszatért minden idők egyik legnépszerűbb valós idejű stratégiai (RTS) játéksorozata, az Age of Empires! A korábbi részek felújítása és bővítése után az Age of Empires IV egy vadonatúj epizód, még szebb látványvilággal, új és izgalmas civilizációkkal, új játékmeneti és taktikai fogásokkal. A történelmi háborúk még soha nem voltak ennyire látványosak és szórakoztatók!

Az Age of Empires IV kampányában tényleg visszatérhetsz a történelem színpadára. Összesen 35 nagyszabású küldetés vár, melyekben 8 változatos civilizáció élére állhatsz, az angoloktól a kínaiakon át a delhi szultanátusig. Építs városokat, kezeld az erőforrásokat, és vezesd csapataidat győzelemre földön és tengeren egyaránt négy hatalmas kampányban. A küldetések összesen több, mint 500 év eseményeit dolgozzák fel, a sötét középkortól a reneszánszig.

A játék során történelmi figurákat is vezérelhetsz. Ezek a hősök seregeik élén létfontosságú bónuszokat jelentenek. Éld át Szent Johanna kalandjait, ahogy az angolok ellen küzd, vagy irányítsd a mongol hordákat Dzsingisz kán alakjában, és foglald el Ázsiát. Tiéd a választás, és a te döntéseiden múlik, hogyan alakul át a virtuális történelem.

Ha végeztél a kampánnyal, akkor hívd ki magad ellen a világot! Ugorj fejest az online multiplayer módba, és küzdj akár 7 másik játékos ellen, vagy velük együtt a kooperatív és PvP játékmódokban, vagy nézz élőben izgalmas stratégiai meccseket. 2022 elejétől ezen felül felhasználói tartalmak, modok használatára is lehetőség nyílik, így még szabadabban élvezheted az Age of Empires lenyűgöző világát.

Az Age of Empires IV már kapható, kizárólag PC-re. Keresd üzleteinkben, vagy rendeld meg webáruházunkból, és változtasd meg a történelem alakulását!



További tartalom betöltése.