img

A zombik köztünk járnak

A Dead Island-sorozat fejlesztői nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, minthogy legújabb alkotásukkal megreformálják a zombis játékok műfaját, ráadásul igazi újgenerációs grafika és rendhagyó újdonságok társaságában.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Dying Light ennek megfelelően egy hatalmas, élő és lélegző nyitott világban játszódó, akcióban dúskáló FPS, amellyel minden eddiginél realisztikusabb formában ismerhetünk meg egy igazi zombi-apokalipszist. A játék érdekességét – többek között legalábbis – a dinamikusan változó napszakok adják, aminek köszönhetően bár napközben is rengeteg veszély vár majd ránk, miközben túlélőket és utánpótlást keresünk, de miután leszállt az éjszaka, az élőhalottak elözönlik a várost és hordákban kutakodnak élelem után, így Isten óvja azokat, akik ilyenkor kimerészkednek a biztonságos fedezékből.

A legtöbb zombis játékhoz hasonlóan a Dying Lightban is állandó feszültség és nyomás alatt kalandozunk, illetve teljesítjük fő- és mellékküldetéseinket, hiszen elég egy meggondolatlan cselekedet ahhoz, hogy egy egész hordányi élőhalott támadjon ránk. Ilyenkor egyetlen dolgot tehetünk majd: rohanunk, ahogy csak tudunk, haladásunkat pedig rendkívül látványos parkour-elemekkel tehetjük még mozgalmasabbá. A csodálatos újgenerációs grafikával felvértezett alkotásban természetesen gyakran kell majd fegyverhez is nyúlnunk, ha túl akarunk élni egy újabb napot, így a menekülés mellett garantáltan látványos akciókra is számítunk a Techland játékától!

Rendeld meg ma a Dying Lightot, és tapasztald meg minél előbb, hogy milyen is egy igazi újgenerációs zombis játék, amelyet rengeteg rendhagyó ötlettel dobtak fel a fejlesztők.

Amennyiben a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz is, ahol egy aktív gamer-közösség tagja lehetsz!



További tartalom betöltése.