img

A Xenoverse interaktív formában kínálja az anime pillanatait

A legújabb Dragon Ball-játékban ismét összecsapnak egymással a kérdéses anime jól ismert hősei és gonosztevői! A harcokhoz mi Goku oldalán csatlakozunk majd, akinek egy minden eddiginél titokzatosabb új ellenféllel is össze kell mérnie a tudását!

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A Dragon Ball Xenoverse történetét a Dragon Ball Z-széria, játékmenetét pedig a korábbi epizódok ihlették, ezáltal ismét egy vérbeli verekedős játékot kapunk majd, amelyben rombolható pályák tucatjain harcolhatunk meg a jól ismert karakterekkel földön, vízen és levegőben egyaránt. A cselekmény alapján egyébiránt Goku és szövetségesei életük legnagyobb megpróbáltatásával néznek farkasszemet, hiszen egy titokzatos harcos teljesen felborítja a korábbi egyensúlyt, így hőseinknek új megoldást kell találniuk arra, hogy ismét helyreállhasson a rend.

A korábbi részekhez hasonlóan a Dragon Ball Xenoverse-ben is az óriási összecsapásokon lesz a hangsúly, valamint az egyes karakterek különleges képességein, amiket nemcsak el kell sajátítanunk, hanem alkalmaznunk is fontos lesz a győzelem érdekében. Mindezt ráadásul a fejlesztők az anime sajátos grafikai stílusával alkották meg, ezáltal olyan érzésünk lesz majd a játék során, mintha a televízióban látott kalandok elevenedtek volna meg előttünk.

Rendeld meg a játékot még ma, hogy az elsők között csatlakozhass a Dragon Ball Xenoverse-ben átélhető kalandokhoz Goku és barátai oldalán, akik minden eddiginél nagyobb kihívásokkal szembesülnek majd, illetve csapj le minél hamarabb a Trunk's Travel Edition elnevezésű gyűjtői kiadásra az extrákért!

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek mellett egy aktív gamer-közösség is vár rád!



További tartalom betöltése.