img

A világ legveszélyesebb motorversenye

Hosszú idő után újabb videojáték feldolgozást kapott a Man-szigeti TT, a világ legkeményebb és leghalálosabb motorversenye, amit PC-n, PS4-en és Xbox One-on is átélhetünk.

A Big Ben Interactive kiadásában és a Kylotonn Racing (a WRC sorozat mögött álló csapat) fejlesztésében megérkezett a legújabb videojáték feldolgozás a TT Isle of Man motorversenyhez. Nem véletlenül tartják ezt a világ legőrültebb, legveszélyesebb motorsport-eseményének. A Man-szigeti „pálya” 60 km hosszú, kizárólag rossz minőségű közutakon zajlik, több, mint 200 kanyar található rajta, és minden évben teljességgel kiszámíthatatlan. Biztonság nincs, a versenyzők kőfalak szorításában és villanypóznák, fatörzsek közelében száguldanak bivalyerős motorjaikon órákon keresztül.

Maga a verseny nem ritkán halálos is – ilyen körülmények között ugyanis elkerülhetetlenek a balesetek, és szinte minden évben akad áldozata az eseménynek. A versenyzőkkel indulásuk előtt végrendeletet íratnak.

A játékosok jobb helyzetben vannak, hiszen a szoba biztonságából élhetik át ennek a híres-hírhedt versenynek minden mozzanatát, de a TT Isle of Man: Ride on the Edge című játék ennél többet is kínál. Többféle motor osztály, egy komplett karrier mód, 8 fős online multiplayer, a hosszú szigeti pálya mellett pedig számos más brit helyszín, kisebb körpályák is rendelkezésre állnak. A profi játékosok megpróbálhatják segítségek nélkül uralni a motorszörnyeket, a bekapcsolható asszisztokkal viszont mindenki élvezheti a száguldást, jól skálázható nehézség mellett.

A TT Isle of Man teljes licensszel rendelkezik, vagyis minden hivatalos induló és csapat szerepel benne, autentikusan és részletesen kidolgozott grafika mellett. A sebesség érzését a hangok is növelik, a motor hangja mellett a süvítő szél lesz állandó társunk a pályán.

Olyan élményt ad a TT Isle of Man: Ride on the Edge, amit versenyjáték csak ritkán. Itt az ideje hát, hogy a Man-szigeti TT legendájává váljunk, legyűrjük a félelmet, és szembenézzünk a 60 kilométeres aszfaltcsíkkal!

TT Isle of Man (PC) – 7,999 Ft

TT Isle of Man (PS4) – 13,999 Ft

TT Isle of Man (Xbox One) – 13,999 FtTovábbi tartalom betöltése.