img

A patkányok visszatérnek a Plague Tale: Requiem játékban

A mai naptól kapható az Asobo Studio új kalandjátéka, a Plague Tale: Requiem PS5-re és Xbox Series X-re. Folytasd Amicia és Hugo hihetetlen kalandjait!

Három évvel ezelőtt mindenkit meglepett a francia Asobo Studio, amikor kiadták A Plague Tale: Innocence című látványos kalandjátékukat, aminek a folytatását, A Plague Tale: Requiem-et most már nagyon sokan várták. A várakozásnak vége, a két főszereplő, Amicia és Hugo története folytatódik, megérkezett ugyanis a második rész, és utazhatunk vissza a középkori Franciaországba.

A játék története hat hónappal az első rész után játszódik. Amicia és Hugo Dél-Franciaországba utaznak, egy szigetre, ahol talán gyógyírt találnak Hugo rejtélyes vérbetegségére. A kisfiút rendszeresen maga alá gyűrik újonnan megszerzett, különleges képességei, míg Amicia feladata megvédeni mindkettőjüket, akár mások élete árán is, hogy végre biztonságban legyenek. Ez pedig nem kevés fizikai és mentális traumával jár.

A francia fejlesztők most újabb szintre emelték az élményt, még jobb grafikával, részletesen kidolgozott karakterekkel és arcmimikával, hiteles színészi játékkal és korhű környezettel. A külső nézetes, izgalmas kaland során eddig nem látott helyszíneket járhatsz be, új mellékszereplőkkel találkozhatsz, és persze új ellenfelekkel is, plusz a sorozat leghírhedtebb szereplői, a patkányok is visszatérnek, vérszomjasabban, mint valaha. Logikai feladványok, bujkálás, lesből támadás és véres közelharc is vár ebben az új kalandban, amely a filmszerű történetmesélés eszközeivel mutatja be ezt a megrázó eseménysort.

A Plague Tale: Requiem már kapható PlayStation 5 és Xbox Series X konzolokra! Keresd üzleteinkben, vagy rendeld meg raktárról honlapunkon keresztül. Készülj fel az év legsötétebb középkori kalandjára!



További tartalom betöltése.