img

A Konzolvilág az Ország Boltja 2018-ban is!

Köszönjük! Rajongóink, követőink és vásárlóink szavazatainak köszönhetően 2018-ban is elnyertük az Ország Boltja rangos elismerését!

Évek óta hagyományosan megrendezésre kerül az Ország Boltja verseny, amelynek célja kiválasztani a legjobb minőségű és legnépszerűbb webáruházakat az internetes közönség szavazatai, és a tényleges vásárlók visszajelzései alapján. A verseny Magyarország bármelyik online áruháza számára nyitva áll, a Konzolvilág csapata pedig büszke rá, hogy több ízben is elnyerte ezt a rangos elismerést. Ez még jobban ösztönöz bennünket arra, hogy a jövőben még inkább kiszolgáljuk vásárlóink, rajongóink és internetes követőink igényeit.

Nagy örömmel jelentjük be, hogy 2016 és 2017 után, sorozatban harmadszor, 2018-ban is az Ország Boltja lehettünk! A díj nektek, vásárlóinknak és kedvelőinknek köszönhető, akik részt vettetek a szavazáson! A Konzolvilág teljes csapata azon lesz, hogy 2019-ben is meghálálja ezt a bizalmat. Webshopunk széles kínálatával, a kiszállítások gyorsaságával és megbízhatóságával, illetve folyamatos akciókkal és új lehetőségekkel ebben az évben is azon leszünk, hogy nálunk a vásárlás minden alkalommal kényelmes és zökkenőmentes legyen.

A nagy öröm mellett, amit a 2018-as Ország Boltja díj elnyerése okoz, mi magunk is készültünk egy kis meglepetéssel! Facebook oldalunkon nyereményjátékot indítottunk, amelyen ezen a hétvégén nem kevesebb, mint 30,000 Törzsvásárlói Pontot nyerhet egy szerencsés követőnk! Reméljük, velünk játszotok, és velünk maradtok 2019-ben is!

A Konzolvilág teljes csapata nevében még egyszer nagyon köszönjük mindenkinek, aki szavazott ránk! Legyen szó videojátékokról, gépcsomagokról, PC-ről, technikai eszközökről vagy akár ajándéktárgyakról, könyvekről és társasjátékokról, webáruházunk és üzleteink 2019-ben is mindenkit szeretettel várnak!



További tartalom betöltése.