img

A generáció eddigi legszebbje a The Order 1886

Újabb ígéretes exkluzív címmel gazdagíthatják gyűjteményüket a PlayStation 4-tulajdonosok, a God of War-sorozatot is jegyző Sony Santa Monica és a Ready at Dawn ugyanis egy igazi különlegességet álmodott meg a rajongóknak.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

A The Order 1886 egy külsőnézetes, a csapatos összecsapásokra kiélezett akciójáték, ami elsődlegesen különleges koncepciójával kívánja majd meghódítani a stílus fanatikusait. Az alkotás ugyanis az alternatív XIX. században, az ipari forradalom idején játszódik, méghozzá Artúr király egykori lovagjainak oldalán, akik egy rejtélyes szer, a fekete víz hatására részleges halhatatlanságot és természetfeletti képességeket kaptak annak érdekében, hogy felvehessék a kesztyűt az emberiség rettegett ellenségeivel szemben. Évezredekkel ezelőtt ugyanis a Föld lakóinak egy kis csoportja ismeretlen körülmények között genetikai mutánsokká, félvérekké változott, akik folyamatos fenyegetést jelentenek az emberiség számára, de Artúr király lovagjai felesküdtek rá, hogy akár az életük árán, de megvédik az ártatlanokat a gonosz bestiáktól.

Így a The Order 1886 keretein belül Sir Galahad irányításával, Lady Igraine, Sir Percival és Pending társaságában egy igazán feledhetetlen történetet élhetünk át, miközben folyamatos harcot vívunk a vérszomjas félvérekkel szemben. A csapatos összecsapások során minden karakter a saját képességeivel próbál érvényesülni a harcokban, de dolgukat könnyíti még néhány igazán különleges fegyver is, amelyek az ipari forradalom, a sci-fi és a steampunk hatását is magukon viselik, akárcsak az egész játék, ami elképesztően gyönyörű, mondhatni páratlan szépségű grafikával érkezik.

Csatlakozz te is a Rend tagjaihoz, és rendeld meg a 2015-ös esztendő egyik legjobb PS4-exkluzívját.

Ha a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírekre vágysz, csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol egy aktív gamer-közösség tagjává is válhatsz.



További tartalom betöltése.