Betöltés...
img

GAMERek fülesei: Tritton Headsetek minden platformra

Ha mindig is zavartak a szobába beszűrődő zajok, miközben kedvenc játékodat nyüstölted Xbox 360-on, Playstation 3-on, Nintendo Wii U-n vagy akár a PC-n, akkor itt az ideje, hogy beruházz egy Tritton Headset-re! Üzletünkben több, mint 10 gamer-füles közül válogathatsz kedvedre!

Kattints a részletekért! 

A Tritton név egyet jelent a minőséggel. A hardcore GAMERek által kedvelt márka, minden konzolhoz egyedülálló perifériát ajánl és árkategóriánként garantáltan a legjobb minőségben lesz részünk. 

Tritton Halo 4 Warhead Headset

Válasszuk akár a legkisebb testvért a Tritton AX 180-at vagy a minden téren legtöbbet nyújtó Tritton Halo 4 Warhead 7.1 Wireless Surround Headset-et, olyan audio-élményben lesz részünk, amit nehéz lesz utána kiverni a fejünkből.

Az elismert játékosok által végzett tesztek mind arról tanúskodnak, hogy javul a játékbeli teljesítményünk, ha igazán minőségi Headset-et használunk, hiszen elsőre meg tudjuk határozni (egy FPS-ben például), hogy merről adtak le egy lővést, és sokkal könnyedén észrevesszük, ha valaki a hátunk mögé lopakodik.

Tritton Switchblade Headset

A különböző kiegészítők, mint plédául a Tritton Switchblade lehetővé teszi, hogy PS3-as voice-chat és telefonbeszélgetések között egy gombnyomással váltogathassunk.

Tritton Kunai Headset

A modern és tartós kivitelezés a Tritton Kunai Stereo Headset-et kihagyhatatlan darabbá teszi, akár PS3-mal, akár Wii U-val rendelkezünk, ár-érték arányban a piacon lévő egyik legjobb választás lehet ez a széria a vérbeli játékosok számára.

Rendeld meg nálunk bármely Tritton terméket és készülj fel egy hátborzongatóan realisztikus audio-élményre



További tartalom betöltése.