img

3500-nál is több játék kínálatunkban!

Jelentős mérföldkövet lépett át áruházunk. A videojátékok és elektronikai termékek mellett választékunkban immár több, mint 3500 féle hagyományos játék található.

Hiába a technológia állandó fejlődése, a szebbnél szebb játékok és az okosabbnál okosabb eszközök, a hagyományos, asztali társasjátékok, fejtörők, kirakók varázsát továbbra sem pótolja semmi. Egy jó hangulatú este, amikor összeül a család, vagy a baráti társaság, életre szóló élményeket nyújthat. Éppen ezért mi is fontosnak tartjuk, hogy kínálatunkban társasjátékok is szerepeljenek, olyannyira, hogy áruházunkban már több, mint 3500 féle játék várja az érdeklődőket!

Az olyan klasszikus daraboktól kezdve, mint a póker készletek, Gazdálkodj Okosan vagy Activity, a legdivatosabb kártyajátékokig, zombis, szuperhősös és sok más témában található társasjáték webáruházunkban. Labirintus, menekülőszoba, UNO és sok más, ami tökéletes kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak, akár nagyobb társaságoknak is.

Természetesen a legfrissebb megjelenésekkel is állunk rendelkezésre, mint például az új, fémdobozos Hanabi, a vasutas életbe betekintést nyújtó Ticket to Ride Európa, vagy a Dixit, a játék, amelyben csak a játékosok fantáziája szab határt.

Akár a régmúlt idők emlékeit szeretnéd felidézni családoddal vagy barátaiddal, akár új élményekre vágysz, a több, mint 3500 játékot számláló portfóliónkban biztos, hogy találsz kedvedre valót. Válogass kedvedre, és tedd a fa alá azt, amelyik a legnagyobb örömet okozza!További tartalom betöltése.