img

2021-ben is Game Pass Online Fesztivál!

A Gamestar és az Xbox Magyarország közös szervezésében idén is visszatért a Game Pass Online Fesztivál, a napi videók mellett pedig olcsóbban juthatsz Game Pass for PC tagsághoz is!

Ahogy azt az elmúlt években már megszokhattuk, a hazai videójáték-újságírók és hírességek idén is összejönnek, hogy az Xbox Game Pass széles játékkínálatából válogatva kipróbálják a legfontosabb újdonságokat, napról napra szórakoztató műsort kerekítve a számunkra. A Gamestar és az Xbox Magyarország közös rendezvénysorozata, a Game Pass Online Fesztivál 2021-ben is remek adásokkal, minden korábbinál változatosabb játékokkal és sok-sok humorral várja a nézőket.

November 19-től 28-ig, tíz napon át minden este 19:00 órától lehet nézni élőben, ahogy a hazai celebek felfedezik az Xbox Game Pass nyújtotta lehetőségeket, és próbára teszik magukat a legjobb játékokban – amiket persze te is kipróbálhatsz, ha rendelkezel Game Pass tagsággal!

A műsorsorozat nemcsak azért jó, mert segítségével minden este jól szórakozhatsz, hanem azért is, mert most nálunk is kedvezményesen juthatsz Xbox Game Pass for PC tagsághoz! A több, mint 100 nagyszerű Windows PC játékhoz azonnali hozzáférést biztosító 3 hónapos tagság most 15% kedvezménnyel vásárolható meg webáruházunkban.

Olyan nagyszabású játékokat játszhatsz korlátlanul, mint például a teljes Age of Empires sorozat, a Microsoft Flight Simulator, vagy a hamarosan megjelenő Halo Infinite. A nagyszabású produkciók mellett számtalan független fejlesztésű játék, illetve a PC-s közönségre hangolt kínálat – menedzser- és stratégiai játékok vár, egyetlen alacsony havidíjért. Szerezd be a 3 hónapos Xbox Game Pass for PC tagságot most mindössze 8.999 Ft-ért!

Élvezd a 2021-es Game Pass Online Fesztivál adásait, szerezd be a kedvezményes Game Pass for PC tagságot, és fedezd fel a következő kedvenc játékodat Windows PC-den!



További tartalom betöltése.