img

1500 Ft kedvezmény és ajándék mozijegy Konzolvilág Mastercard kártyával

Regisztráld új, vagy már meglévő Konzolvilág Mastercard kártyádat, és ajándék Cinema City mozijegyet, illetve egy 1500 Ft kedvezményre jogosító kupont kapsz ajándékba!

A Konzolvilág Mastercard kártya számos előnye mellé most két másik is párosul: regisztráld a kártyát, és ajándék mozijegyet, plusz 1500 forint kedvezményre jogosító kupont kapsz jutalmul! Sőt, a Konzolvilág Mastercard kártyát most már ajándékként is adhatod!

December 18-tól már üzleteinkben is kapható a Konzolvilág Ajándékkártya, amely tetszőleges összeggel feltölthető, és egyedi csomagolásának köszönhetően ideális ajándék lehet mindenki számára. A megajándékozott így egy Konzolvilág Mastercard kártyával gazdagodik, annak minden előnyével: országszerte használható bankkártya, amely nem igényel banki szerződéskötést, bármikor feltölthető, és egyszerűen kezelhető, ráadásul exkluzív kedvezményekre is jogosít.

Ha most regisztrálod a kártyádat, akkor két kupont is szerzel vele. Először is ajándék mozijegy kupont kapsz, amit bármelyik Cinema City-ben, bármelyik filmre beválthatsz. Ezen kívül egy 1500 Ft kedvezményt nyújtó kupon kódot is adunk, amelyet bármikor levásárolhatsz nálunk a következő alkalommal.

Konzolvilág Mastercard kártyádat regisztrálhatod a https://konzolvilag.dipocket.org/ oldalon, vagy mobiltelefonodon, a PlayIT Card alkalmazásban (elérhető Android és iOS rendszerű telefonokra). A regisztrációt követően ebben az alkalmazásban találod az akciós kuponjaidat is!

Ne feledd! A Konzolvilág Mastercard mostantól Ajándékkártya formában is elérhető, és regisztráció után teljes körűen használhatod országszerte. További információ és az aktuális, exkluzív kedvezmények megtekinthetők a https://www.konzolvilag.hu/konzolvilag-mastercard oldalon.



További tartalom betöltése.