img

1050 FIFA Pont 3 hónapos PlayStation Plus digitális tagság mellé

Vásárolj nálunk 3 hónapos PlayStation Plus tagságot, és mi ajándékba adunk hozzá 1050 FIFA pontot, melyet a FIFA 22 játékban használhatsz fel!

PlayStation játékosok figyelmébe ajánljuk új akciónkat! Élvezd ki a PlayStation platform minden előnyét, és állítsd össze álmaid focicsapatát, most akár egyszerre. Két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen a 3 hónapos PlayStation Plus digitális kód mellé most 1050 FIFA Pont is jár.

Milyen előnyei vannak a PlayStation Plus tagságnak? Elsősorban a minden hónapban letölthető ingyenes játékok, amelyekkel rendszeresen bővítheted játékkönyvtáradat. Minden hónapban izgalmas címekkel bővül a kínálat, melyek a tagok ingyenesen letölthetnek, és korlátlanul játszhatnak. Emellett a tagság része az online többszereplős játéklehetőség is, hogy a világon bárkivel együtt játszhass. A tagokat ezen felül exkluzív kedvezmények várják a Store-ban, és korai hozzáférést kaphatnak bizonyos demókhoz, bétaverziókhoz vagy előrendelésekhez is.

A FIFA Pontokat pedig valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk. A FIFA 22 játék FIFA Ultimate Team módjában használhatók fel ezek a Pontok, amelyekkel exkluzív csomagokat, játékoskártyákat és más extrákat lehet vásárolni, hogy leigazolhasd FUT csapatodba a legjobb játékosokat, és a legjobb kerettel indulhass mások ellen az online focipályán.

Velünk most mindkét előnyt egyben megszerezheted! Vásárolj 3 hónapos PlayStation Plus tagságot, és 1050 FIFA 22 Pont is a tiéd lesz. Keresd üzleteinkben, vagy rendeld meg webáruházunkból most!



További tartalom betöltése.