GameShop, Konzolvilág összeolvadás

A GameShop összeolvadt a Konzolvilággal, ezért mostantól kedvenc videojátékaidat, konzolod és kiegészítőidet itt tudod megrendelni.

Eddigi rendeléseidet a megszokott rendben tudod kézhez venni. Következő rendelésedet viszont már itt, a Konzolvilág felületén tudod leadni, illetve kezelni.

Szeretnénk megnyugtatni, ezért elmondjuk, hogy a törzsvásárlói pontjaid, természetesen megmaradnak és tovább gyűlnek minden vásárlással.

Amennyiben eddig is használtad mind a két webáruház felületét, bátran jelentkezz be a Konzolvilágon megadott adataiddal.

Abban az esetben, ha még nem igényeltél ingyenes törzsvásárlói kártyát, de regisztrált felhasználó voltál a GameShop oldalán, az ott megadott email címmel, illetve jelszóval a Konzolvilág felületén is be tudsz jelentkezni.

Bejelentkezés

Kérünk, hogy amennyiben rendelkezel törzsvásárlói kártyával és eddig a GameShop oldalán rendeltél, az itt látható gombra kattintva kérj egy új jelszót, amellyel kényelmesen be tudsz lépni a Konzolvilág felületére.

Új jelszó igénylése
GameShop felhasználóknak

Ha bármilyen további kérdésed merülne fel, illetve elakadtál a bejelentkezés során, kérjük, keresd fel ügyfélszolgálatunkat, ahol munkatársaink készséggel segítenek!

  • Központi telefonszámunk: 06-1-445-1777
  • Email címünk: support@konzolvilag.hu

Milyen előnyökkel jár az összeolvadás?

Konzolvilág, GameShop összeolvadás

Ismerd meg Magyarország legnagyobb videojáték választékát és a magas szintű szakértelmet! A Konzolvilág weblapján minden ismerős funkciót megtalálsz és jóval kényelmesebb lesz a rendelés. Rendeléseidet már nyomon is tudod követni. A videojátékokon és konzolokon túl már PC hardverekből, televíziókból és mobiltelefonokból is tudsz válogatni. A Konzolvilág oldalán kedvező árakat találsz, akcióink minden héten új ajánlatokat tartalmaznak, amelyeket nem érdemes kihagyni.

Üzleteinket a megszokott helyen tudod meglátogatni, de már Konzolvilág név alatt találsz meg minket.

Új Konzolvilág bolt nyílik a budapesti Árkádban, valamint a Sopron Plázában. Ennek örömére szenzációs nyitási akciókkal várjuk régi és új vásárlóinkat.

Köszönjük, hogy eddig a GameShopot választottad, és bízunk benne, hogy a megújult Konzolvilággal is meg leszel elégedve!

Tovább
a Konzolvilág főoldalára
További tartalom betöltése.