Kívánságlista

Football Manager Touch 2017 (PC/MAC/LX) Letölthető
PC

9 490 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nem elérhető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-10-18
 • Törzsvásárlói kártya
  +95 pont

Football Manager Touch 2017 (PC/MAC/LX) Letölthető letöltésének folyamata

Football Manager Touch 2017 (PC/MAC/LX) Letölthető ismertető

  

Vedd át az irányítást kedvenc labdarúgócsapatod felett a Football Manager Touch 2017-ben - az áramvonalasított, a futball-menedzsment élményt az átigazolásokra és a taktikára kihegyező játékban. 

A Football Manager Touch 2017 több mint 2500 valós, irányítható klubcsapatával, és több mint 190 000, leigazolható valódi labdarúgót és csapattagot felölelő keretével a Football Manager méltán elismert adatázisa révén a már megszokott, mély és komplex játékmenetet nyújtja, ugyanakkor egy gyorsabb, az alapvető menedzseri feladatokra összpontosító élményt biztosít.

Szabad kezet kapsz az átigazolások felett és eldöntheted, hogy ki lépjen a pályára és ki maradjon a kispadon. Gyakorolj teljes ellenőrzést a taktika felett és kövesd a meccset élőben az elismert 3D meccsmotor segítségével. A siető és időhiányos menedzserek számára a Touch lehetőséget biztosít, hogy egy gombnyomással szimulálják a meccset, így gyorsan végigszáguldhatnak a szezonon - egynesen a dicsőségbe.


 

© Sports Interactive Limited 2016. Published by SEGA Publishing Europe Limited. Developed by Sports Interactive Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. Football Manager, the Football Manager logo, Sports Interactive and the Sports Interactive logo are either registered trademarks or trademarks of Sports Interactive Limited. All rights reserved. All other company names, brand names and logos are property of their respective owners.

 

 

További tartalom betöltése.