Kívánságlista

Dragon's Dogma (PC) Letölthető
PC

6 990 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nem elérhető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-01-12
 • Törzsvásárlói kártya
  +70 pont

Dragon's Dogma (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Dragon's Dogma (PC) Letölthető ismertető

A sorozat történetében először a Dragon's Dogma végre PC-re is ellátogat 2016 januárjában! A kiadás nem csupán az alapjátékot tartalmazza, de az azt követő folytatás, Dark Arisen összes extra tartalmát is, beleértbe az új területet, a Bitterblack Isle-t, az új ellenfeleket és küldetéseket, és a magas szintű játékosokat támogató fegyvereket és páncélokat. Az új kiadás a PC-központú, nagyfelbontású grafikának és a teljes Steam-támogatásnak hála ez a tökéletes belépő a Dragon's Dogma világába!

 

A Dragon's Dogma: Dark Arisen vérbeli akció-szerepjáték, ahol a játékos egy hatalmas, részletesen kidolgozott, élő világban vághat bele egy kalandba, mesterséges intelligencia által irányított, Pawnoknak nevezett karakterek társaságában, akik maguktól, önállóan harcolnak, bemutatva azokat a képességeket és stratégiát, amit magától a játékostól tanulnak el! A PC játékosok az online támogatásnak hála meg is oszthatják a világgal pawnjaikat, akik más világokban vendégeskedve hozhatnak vissza tulajdonosuknak értékes kincseket, pénzt, és a főellenfelek legyőzésénél használható stratégiákat.

 

Jellemzők

 

 • Dinamikus harcrendszer: Vágd le a Hidra mind a négy fejét, mássz egy griffmadár hátára és támadj a levegőből, győzz le sárkányokat és más lényeket, kifürkészve azok gyengeségeit.
 • Temérdek tartalom: A csomag mind az alapjátékot, mind annak folytatását tartalmazza, beleértve a részletes karaktergenerálást, és a hatalmas, földalatti területet is.
 • Részletes testreszabhatóság: Kilenc különböző, vocationnek hívott kaszt, egyedi képességekkel, fegyverekkel és páncélokkal, melyek mind fejleszthetők. Tanítható és kiképezhető, mesterséges intelligencia által irányított társak.
 • Lenyűgöző látványvilág: Részletgazdag, nagyfelbontású grafika.
 • Teljes Steam támogatás: Steam eredmények, Xbox 360 és Xbox One kontroller támogatás, egér és billentyűzetre szabott irányítás.

 

©CAPCOM CO., LTD. 2013, 2016 ALL RIGHTS RESERVED.

További tartalom betöltése.