Kívánságlista

BioShock Triple Pack (PC) Letölthető
PC

11 990 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nem elérhető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2016-08-30
 • Törzsvásárlói kártya
  +120 pont

BioShock Triple Pack (PC) Letölthető letöltésének folyamata

BioShock Triple Pack (PC) Letölthető ismertető

A három legendás akció-játék gyűjteménye, amely a BioShock, BioShock 2 és BioShock Infinite játékokat tartalmazza.

 

BioShock:

A BioShock egy olyan lövöldözős játék, amely gyökeresen különbözik mindentől, amivel eddig játszottál: soha nem látott fegyverek és taktikák armadáját vonultatja fel. A pusztítás teljes arzenálja a rendelkezésedre áll, az egyszerű revolverektől kezdve a gránát- és vegyi vetőkig, de arra is rákényszerülsz, hogy genetikailag módosítsd a saját DNS-ed, és egy még halálosabb fegyvert alkoss meg: SAJÁT MAGADAT! A testedbe injekciózható plazmidok a szuperhősök képességeivel ajándékoznak meg: lőjj elektromos áramot víztócsákba, hogy több ellenfelet egyszerre rázz halálra, vagy fagyaszd őket keménnyé, és végezz velük egy csavarkulcs jól meglódított ütésével.

 

BioShock 2:

Térj vissza Rapture felejthetetlen világába Bioshock 2-ben, mely a több mint 50 „Az Év Játéka” díjat elnyerő, közel 3 millió példányban értékesített sorozat új része. A 2K Marin, a 2K Australia és a Digital Extremes által fejlesztett játék a robbanékony, első személyű akció, a magával ragadó történetmesélés és az intenzív többjátékos mód tökéletes egyvelegét nyújtja a játékosok számára.

 

BioShock Infinite:

A fiatal, éppen világhatalommá váló Egyesült Államok eszményeit jelképező lebegő város – Columbia - egy hosszú, távoli vidékeket megcélzó útra indul, melyen sokan elkísérik. Ami eleinte egy új, reményteli eseménynek tűnik, hamarosan keserű csalódássá válik, miután a városnak hirtelen nyoma vész.


A BioShock Infinte - a first person shooter, ahogy még soha nem láttad. Az 1912-ben játszódó történetben a korábbi Pinketron ügynök, Booker DeWitt szerepébe bújhatunk, akit Columbia lebegő városába küldtek, hogy mentsen meg valakit. A célszemély? Elizabeth, akit gyermekkora óta bebörtönöztek a városban. A hajmeresztő menekülés során Booker és Elizabeth között egy erős kötelék alakul ki, mely lehetővé teszi Booker számára, hogy fejlessze képességeiket, és ezek révén hatással legyen a környezetére. Együtt menekülnek Columbia látképe előtt, az utcákon, a házak között, a felhőkben úszó hatalmas léghajókon - megtanulva a rendelkezésükre álló fegyverarzenál és különlegesebbnél különlegesebb képességek használatát.

 

 

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement:http://www.take2games.com/eula/

 

©2002 – 2013 Take-Two interactive Software, Inc. Developed by Irrational Games. BioShock, BioShock Infinite, BioShock Infinite: Industrial Revolution, Irrational Games, 2K Games and their respective logos are all trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All rights reserved. The ratings icon is a trademark of the Entertainment Software Association. All other trademarks are property of their respective owners.

 

További tartalom betöltése.