Tisztelt Vásárlóink! Országszerte 23 üzletünk minden nap nyitva tart a bevásárlóközpontok nyitásától 15 óráig. Szolnoki üzletünk zárva tart. Házhozszállításunk továbbra is késedelem nélkül működik.

ArcadeUs

ArcadeUs

 • Konzolvilág ArcadeUs Evil Gamer PC PC

  Konzolvilág ArcadeUs Evil Gamer PC

  PC
  Összehasonlítás
  • Nem rendelhető
  Kívánságlista
  185 890 Ft
  Bruttó ár
 • Konzolvilág ArcadeUs Assassin Gamer PC PC

  Konzolvilág ArcadeUs Assassin Gamer PC

  PC
  Összehasonlítás
  • Nem rendelhető
  Kívánságlista
  201 890 Ft
  Bruttó ár
 • Konzolvilág ArcadeUs Quantum Gamer PC PC

  Konzolvilág ArcadeUs Quantum Gamer PC

  PC
  Összehasonlítás
  • Nem rendelhető
  Kívánságlista
  329 890 Ft
  Bruttó ár

ArcadeUs ismertető

A Konzolvilágnál mindig is arra törekedtünk, hogy igazi játékélményt kínáljunk Számodra, ezért alkottuk meg a tökéletes GAMER PC sorozatot, az ArcadeUs-t. Olyan minőségi alkotóelemeket választottunk, amellyel biztosíthatjuk, hogy a versenyelőny mindig Nálad legyen! A tervezés során számos profi játékossal konzultáltunk, hogy a gépek minden kategóriában túlteljesítsék az elvárásokat. Még a legkedvezőbb árú ArcadeUs Pc is olyan élményt nyújt, melyet nem kapsz meg egy átlagos számítógéptől.

A teljesítmény és a stabilitás mellett fontos szempont volt a bővíthetőség és a design, azaz mindaz, amit elvárunk egy modern készüléktől. A tervezés során figyelembe vettük az E-sportoknak való megfelelőséget, és a legújabb programokkal való teljeskörű kompatibilitást, így akár a legjobb VR címek futtatása sem jelent gondot. Nézd át a kínálatot, és válaszd ki közülük azt, amelyik a legközelebb áll Hozzád! Ismerd meg a videojátékokat egy olyan új szemszögből, ahogy még sosem tapasztaltad! Ne feledd, az új ArcadeUs sorozattal többet kapsz, mint egy egyszerű számítógép!

Megrendelem