Kívánságlista

Aliens vs. Predator (PC) Letölthető
PC

4 679 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nem elérhető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2015-10-28
 • Törzsvásárlói kártya
  +47 pont

Aliens vs. Predator (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Aliens vs. Predator (PC) Letölthető ismertető

A science-fiction két népszerű lénye között dúló legendás háború végre megnyílik a lövöldözős játékok rajongói előtt. Az AvP három kiemelkedő egyjátékos kampányt, véalamint számtalan órányi különleges, három-oldalú multiplayer játékot nyújt. 

Tapasztalj meg egy kifejezetten újszerű és izgalmas első személyű játékmenetet, miközben az életben maradásért küzdesz, vadászol, vagy zsákmány után portyázol az elátkozott Freya's Prospect kolónia körüli halálos dzsungelekben és mocsarakban. 

Jellemzők:

 • Tengerészgyalogosként klausztrofóbiás és félelmetes élményben lesz részed, ahol a fény a barátod, de sosincs belőle elég. Azonban az Egyesült Államok Haditengerészete az emberiség utolsó védvonala, így katonái állig fel vannak fegyverezve a legmodernebb robbanó- és automata fegyverekkel. 
 • Ragadozóként az árnyakban lopakodva, a magasból támadsz, könnyedén mozogva a fák lombkoronájában, hogy lesből támadj áldozataidra. Bár számos nagyerejű, egzotikus fegyverrel és nyomkövető eszközzel rendelkezel, a becsület arra kötelez, hogy szemtől-szemben, közelharcban szerezd meg trófeáidat. 
 • Az univerzum leghalálosabb fajaként az Idegennel lehetőséged van a megelevenedett rémálommal játszani - a sötétben rejtőző, megszámlálhatatlan társa oldalán kirajzó, acélállkapcsú és pengekarmú szörnyeteget irányítva. 
 • Játssz mindhárom oldallal egymás ellen egy sor különleges, háromoldalú online módban, fogat-karmot-impulzuskarabélyt szegezve a másikra ebben a a többjátékos játékok legmeghatározóbb pillanatait újra felfedező játékban.

Az AvP a Steam Felhőt használja a játékstatisztikákat és képzettség-adatok tárolására, amelyeket a játékos-kereséshez használ fel.

 

 

Aliens vs. Predator™ & © 2009 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved. Aliens vs. Predator game software, excluding Twentieth Century Fox elements © 2009 SEGA. SEGA and the SEGA logo are registered trade marks or trade marks of SEGA Corporation. Technology ©2009 Rebellion ®

 

 

További tartalom betöltése.