Kívánságlista

Aliens Colonial Marines (PC) Letölthető
PC

4 679 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Nem elérhető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  1970-01-01
 • Törzsvásárlói kártya
  +47 pont

Aliens Colonial Marines (PC) Letölthető letöltésének folyamata

Aliens Colonial Marines (PC) Letölthető ismertető

Te és a barátaid a galaxis legfélelmetesebb, legrátermettebb gyilkosaival szemben: egy újabb csodás nap a seregben!

Csatára fel, katona! Üdv az Aliens: Colonial Marines-ban, a díjnyertes Borderlandset jegyző Gearbox csapatának új játékában, ahol te és a barátaid a galaxis legelitebb csapatának tagjaként a feladatod nem csak a túlélés lesz, de a xenomorf fertőzés megállítása, pont, ahogy James Cameron kultikus filmjében, A Bolygó Neve: Halálban!

 • A filmtörténelem legfélelmetesebb lénye rád és a csapatodra vadászik. Éld túl a hihetetlen kihívást egy szinte sérthetetlen ellenféllel szemben, amely képes a szellőzőkben közlekedni, a plafonon és a falakon mászni,.
 • Autentikus ábrázolás: A film kultikus helyszínei, az LV-426 bolygó könyörtelen telepe olyan életszerűen elevenedik meg, mintha csak a legendás filmbe csöppentél volna - vigyázz, nehogy elragadjon a halál...
 • Válj igazi tengerészgyalogossá! A második Alien film teljes kelléktára arra vár, hogy bevesd, kezdve a klasszikus gépfegyverrel az automata ágyún át egészen a lángszóróig és a mozgásérzékelőig.
 • Kooperatív mód: akár menet közben is csatlakozhatsz barátaidhoz! Túl nehéznek találsz egy harcot? Nem bírsz egy ellenféllel? Csak hívd be az ismerőseid, hiszen akár négyen is végigjátszhatjátok az egész kampányt!
 • Karakter- és fegyverfejlesztés: Hozd létre a tökéletes gyilkológépet, ahol olyan irányba fejlesztheted a főhősöd és az eszközeid, amilyenbe csak akarod.


Aliens: Colonial Marines, Alien, Aliens, Alien 3 TM & © 2012 Twentieth Century Fox film Corporation. All rights reserved. Twentieth Century Fox, Alien, Aliens, Alien 3 and their associated logos are registered trademarks or trademarks of Twentieth Century Fox Film Corporation. Aliens: Colonial Marines game software, excluding Twentieth Century Fox elements © 2011 SEGA. SEGA and the SEGA logo are registered trademarks or trademarks of SEGA Corporation. © 2012— Gearbox Software, LLC. All rights reserved. Gearbox and the Gearbox Software logos are registered trademarks of Gearbox Software, LLC in the U.S. and/or other countries and used here under license.

További tartalom betöltése.