Kívánságlista

New Nintendo 3DS (Fekete) Dragon Ball Z Extreme Butoden Bundle + Yo-Kai Watch
3DS

62 999 Ft
Bruttó ár

 • Házhoz szállítás
  Nincs raktáron
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Hitelinformációk, részletfizetés
  Hitelkalkulátor
 • Megjelenés
  2016-06-15
 • Törzsvásárlói kártya
  +630 pont
 • verified_userAjánlott életkor
  PEGI 12+
 • Garancia
  2 év

New Nintendo 3DS (Fekete) Dragon Ball Z Extreme Butoden Bundle + Yo-Kai Watch ismertető

Újabb generációváltáson esett át a Nintendo 3DS! A New Nintendo 3DS XL nemcsak minden eddiginél nagyobb kijelzővel, hanem megújult dizájnnal és sokkal hosszabb készenléti idővel is rendelkezik, ezáltal egyetlen feltöltéssel akár már 4-5 órát is játszhatunk vele egyhuzamban.

Ennek megfelelően a New Nintendo 3DS XL hardvere egy kicsit átalakult, így a nagyobb, de sokkal szebb borítás mögött – ami szabadon cserélhető az újabb fedőlapokkal – egy tartósabb akkumulátor és egy erősebb processzor lapul meg

A hordozható konzol legnagyobb újdonsága azonban az irányítási elemek között keresendő, hiszen a handheld kapott egy új analóg kart, valamint hátsó ZL/ZR ravaszokat, amelyeknek köszönhetően sokkal aprólékosabban irányíthatjuk kedvenc játékainkat, mint eddig bármikor.

A New Nintendo 3DS XL ezen felül az új face-tracking technológiának hála stabilabb 3D megjelenítésre képes és beépített NFC funkcióval is rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a konzol kommunikáljon az Amiibo figurákkal.

 • Játssz a Nintendo 3DS-hez képest sokkal nagyobb kijelzőn és lényegesen komfortosabb irányítási lehetőségekkel!
 • Ismerd meg a hordozható konzolok új generációját az olyan kezdőcímekkel, mint a Monster Hunter 4 vagy a The Legend of Zelda Majora's Mask 3D!
 • Válaszd az elegáns fekete színű New Nintendo 3DS-t, ami még inkább kidomborítja a konzol dizájnbeli változásait!

Yo-Kai Watch

A Dragon Ball Z Extreme Butoden végre Nintendo 3DS-re is elhozza a legismertebb Dragon Ball harcosok küzdelmeit! Aklasszikus árkád verekedős játékban több mint 100 karakter bőrébe bújhatunk bele, így Goku, Vegeta, Teen Gohan és egyéb ismert szereplők irányításával csaphatunk bele az óriási küzdelmekbe, amelyeket nem csak egyedül, hanem a többjátékos módnak köszönhetően akár másokkal is átélhetünk majd.

Yo-Kai Watch

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne, ha te magad építhetnéd meg álmaid városkáját, ha te lehetnél ott a polgármester, mindemellett pedig te segíthetnél mindenki ügyes-bajos dolgain? Amennyiben igen, álmaidat most az Animal Crossing New Leaf keretein belül válthatod valóra!

A kizárólag Nintendo 3DS-re érkező kalandban ugyanis mi építhetjük, szépíthetjük és bővíthetjük saját kis városkánkat, de természetesen otthonunkat is, polgármesterként azonban nem csak az építkezésről, hanem a lakók problémáiról is nekünk kell gondoskodni, akik bőszen keresnek is majd minket megoldandó ügyeikkel.

Csatlakozók:

 • AC Adapter
 • 3.5 mm-es output jack
 • Beépített vezeték nélküli Wi-Fi

Specifikáció

Gép kiadása-
Háttértár mérete-
Háttértár típusa-
Kontrollerek száma-
Wi-Fi-
Headset-
HDMI kábel-
Mozgásérzékelő-
Ajándék előfizetés-
USB csatlakozók száma-
AV kábel-
3,5 mm-es Jack kimenet-
Bluetooth-
Digitális kimenet (optikai)-
HDMI bemenet-
HDMI kimenet-
Komponens kimenet-
Optikai meghajtó típusa-
Multimédia lejátszás-
Ethernet port-
SD kártya olvasó-
Többjátékos mód-
Gép színe-
Extrák-
Mellékelt játék-
További tartalom betöltése.