PlayStation 5 ismertető

MEGJELENÉS: 2020

Ne maradj le a PS5 hírekről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj, amint előrendelhetővé válik a Sony újgenerációs játékkonzolja!
A Sony újgenerációs konzolja, a PlayStation 5 minden korábbinál élethűbb élményt kínál a játékosoknak, nemcsak grafikai, hanem minden szempontból! A PS5 olyan izgalmas újításokat vonultat fel, amik új szintre emelik a játékélményt. AMD Zen2 architektúrájú processzorával és Navi technológiás grafikus chipjével a PS5 egy óriási teljesítményű, bivalyerős konzol, amely fotorealisztikus látvány megjelenítésére képes, és támogatja akár a 8K felbontást és a 120 fps képfrissítést is.

3D hangzás

3D hangzás

A valós idejű 3D hangzásnak köszönhetően a PS5 játékokban tényleg az akció közepén érezheted magad! Minden objektumot, ellenfelet, lövedéket és a játékok további elemeit a térben hallhatod magad körül, tisztábban, mint korábban bármikor. Ez pedig helyzeti előnyt jelenthet a játékokban, akár a gép, akár más játékosok ellen játszol.

Haptikus adaptív ravaszok

Haptikus adaptív ravaszok

A PS5 kontrollerében új ravaszok kapnak helyet, amik még részletesebb visszahatást biztosítanak. Érezheted, ahogy egy autó fékpedálja felkeményedik, vagy ahogy felhúzol egy íjat. A különböző típusú ellenállásnak és rezgésnek köszönhetően még azt is érezheted, ha járműved vagy karaktered más útfelületre ér, így még élethűbbé válik minden játék.

Ultragyors SSD

Ultragyors SSD

A PS5-be egyedi fejlesztésű, ultragyors SSD (solid state drive) kerül, aminek sebessége sokszorosa a jelenlegi merevlemezekének. Ennek köszönhetően a PS5 játékok egy pillanat alatt betöltenek, nem kell többé töltőképernyőket nézned.

Hardveres ray tracing

Hardveres ray tracing

A videojátékok világának egyik legfrissebb trendje a sugárkövetés (ray tracing), ami hihetetlenül élethű bevilágítást, valamint tökéletes árnyékokat és tükröződéseket tesz lehetővé. A PS5 hardveresen támogatja ezt a technológiát, így a játékok olyan élethűen festenek, amit eddig elképzelni sem lehetett.

4K Ultra-HD Blu-Ray lemezmeghajtó

4K Ultra-HD Blu-Ray lemezmeghajtót


Élvezd DVD, Blu-Ray és 4K Ultra-HD Blu-Ray filmjeidet is PS5 konzollal! A konzolba épített lemezmeghajtó elődjével ellentétben már a 4K filmeket is lejátssza, így a legjobb minőségben élvezheted kedvenceidet.

PS5 JÁTÉKOK

Természetesen játékokban sem lesz hiány PlayStation 5-ön, amelyek közül néhányat már be is jelentettek.

Godfall


2020 őszén elmerülhetsz egy új világban, amelyet a Gearbox Software (Borderlands sorozat) kelt életre PS5 konzolon. Ebben a fantasy akciójátékban vég nélkül fejlődhetsz és zsákmányolhatsz új felszereléseket, hasonlóan a Diablo vagy a Destiny játékokhoz. Intenzív, külső nézetes harc, rengeteg megszerezhető páncél és fegyver, online kooperatív mód.

The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of the Rings: Gollum


2021-ben érkezik a legújabb Gyűrűk Ura játék, amelyben Gollam bőrébe bújhatsz, egy kicsit másképp. A lopakodós akciójáték története a könyvek előzményeként szolgál, és azt mutatja be, hogyan lett Gollamból az, akit a filmekben megismertünk. A történetben találkozhatsz más ismert szereplőkkel, sőt még a rémisztő lidércekkel, a Nazgulokkal is!


Újításainak és hatalmas erejének köszönhetően a PS5 egy valódi generációs ugrás a PS4-hez képest, és készen áll arra, hogy az elkövetkező évtized meghatározó konzolja legyen.