PlayStation 5 ismertető

MEGJELENÉS: 2020

Ne maradj le a PS5 hírekről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy az elsők között értesülj, amint előrendelhetővé válik a Sony újgenerációs játékkonzolja!
A Sony újgenerációs konzolja, a PlayStation 5 minden korábbinál élethűbb élményt kínál a játékosoknak, nemcsak grafikai, hanem minden szempontból! A PS5 olyan izgalmas újításokat vonultat fel, amik új szintre emelik a játékélményt. AMD Zen2 architektúrájú processzorával és Navi technológiás grafikus chipjével a PS5 egy óriási teljesítményű, bivalyerős konzol, amely fotorealisztikus látvány megjelenítésére képes, és támogatja akár a 8K felbontást és a 120 fps képfrissítést is.

3D hangzás

3D hangzás

A valós idejű 3D hangzásnak köszönhetően a PS5 játékokban tényleg az akció közepén érezheted magad! Minden objektumot, ellenfelet, lövedéket és a játékok további elemeit a térben hallhatod magad körül, tisztábban, mint korábban bármikor. Ez pedig helyzeti előnyt jelenthet a játékokban, akár a gép, akár más játékosok ellen játszol.

Haptikus adaptív ravaszok

Haptikus adaptív ravaszok

A PS5 kontrollerében új ravaszok kapnak helyet, amik még részletesebb visszahatást biztosítanak. Érezheted, ahogy egy autó fékpedálja felkeményedik, vagy ahogy felhúzol egy íjat. A különböző típusú ellenállásnak és rezgésnek köszönhetően még azt is érezheted, ha járműved vagy karaktered más útfelületre ér, így még élethűbbé válik minden játék.

Ultragyors SSD

Ultragyors SSD

A PS5-be egyedi fejlesztésű, ultragyors SSD (solid state drive) kerül, aminek sebessége sokszorosa a jelenlegi merevlemezekének. Ennek köszönhetően a PS5 játékok egy pillanat alatt betöltenek, nem kell többé töltőképernyőket nézned.

Hardveres ray tracing

Hardveres ray tracing

A videojátékok világának egyik legfrissebb trendje a sugárkövetés (ray tracing), ami hihetetlenül élethű bevilágítást, valamint tökéletes árnyékokat és tükröződéseket tesz lehetővé. A PS5 hardveresen támogatja ezt a technológiát, így a játékok olyan élethűen festenek, amit eddig elképzelni sem lehetett.

4K Ultra-HD Blu-Ray lemezmeghajtó

4K Ultra-HD Blu-Ray lemezmeghajtót


Élvezd DVD, Blu-Ray és 4K Ultra-HD Blu-Ray filmjeidet is PS5 konzollal! A konzolba épített lemezmeghajtó elődjével ellentétben már a 4K filmeket is lejátssza, így a legjobb minőségben élvezheted kedvenceidet.

PS5 JÁTÉKOK

Természetesen játékokban sem lesz hiány PlayStation 5-ön, amelyek közül néhányat már be is jelentettek.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales


Ismerd meg Miles Morales felemelkedését, ahogy az új hős hihetetlen, robbanékony új képességeket sajátít el, hogy egy új Pókember szülessen az Insomniac Games lenyűgöző, nyílt világú játékának folytatásában.

Horizon: Forbidden West


Csatlakozz Aloy-hoz, aki a Tiltott Nyugatra indul – egy gyönyörű, de veszélyes tájra, ami sok új rejtélyt és kihívást tartogat.

Ratchet & Clank: A Rift Apart


Egy nagyszabású interdimenzionális kaland kedvenc PlayStation hőseiddel a főszerepben! Ratchet és Clank minden korábbinál szebb, akciódús története soha nem látott grafikával és raytracing megoldásokkal.

Gran Turismo 7


A Gran Turismo 7 a legendás Polyphony Digital 22 éves tapasztalatára építkezik, hogy a sorozat legnagyszerűbb funkcióit és tartalmait hozza el egyetlen csomagban. Megújult, nagyszabású karrier móddal és minden eddiginél szebb látvánnyal vár a következő generációs Gran Turismo!

Sackboy: A Big Adventure


Kövesd Zsákfiút és barátait új kalandokon át a Little Big Planet 3 alkotóinak új platformerében! Játssz egyedül vagy négyfős kooperatív módban lenyűgöző grafika, vidám hangulat és számtalan ügyességi és logikai kihívás kíséretében.

Resident Evil Village


A túlélő horror játékok új generációját hozza el számunkra a Capcom Resident Evil sorozatának nyolcadik, nagyszabású epizódja! Egy szörnyekkel és rettegéssel teli faluban jársz, ahol minden sarkon új veszélyek várnak – lélegzetelállító grafikával az újgenerációs RE Engine-nek köszönhetően.

Outriders


A Bulletstorm alkotóinak új produkciója egy 1-3 fős kooperatív lövöldözős játék, amely egy vadonatúj, sötét és izgalmas fantasy univerzumban játszódik. Amikor az emberiség elsőként lép az Enoch bolygóra, rejtélyes jelet fognak. Állj a csapatod élére, és élj át egy veszélyes kalandot egy idegen világban, intenzív tűzharcokkal és elképesztő fegyverekkel!

Godfall


2020 őszén elmerülhetsz egy új világban, amelyet a Gearbox Software (Borderlands sorozat) kelt életre PS5 konzolon. Ebben a fantasy akciójátékban vég nélkül fejlődhetsz és zsákmányolhatsz új felszereléseket, hasonlóan a Diablo vagy a Destiny játékokhoz. Intenzív, külső nézetes harc, rengeteg megszerezhető páncél és fegyver, online kooperatív mód.

Hitman III


Vár a halál a legendás Hitman trilógia befejező részében! A 47-es Ügynök visszatér karrierjének legfontosabb és legveszélyesebb megbízatásában. Egzotikus helyszínek a világ minden táján, soha nem látott részletesség és szabadság. Ez a Hitman új generációja.

The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of the Rings: Gollum


2021-ben érkezik a legújabb Gyűrűk Ura játék, amelyben Gollam bőrébe bújhatsz, egy kicsit másképp. A lopakodós akciójáték története a könyvek előzményeként szolgál, és azt mutatja be, hogyan lett Gollamból az, akit a filmekben megismertünk. A történetben találkozhatsz más ismert szereplőkkel, sőt még a rémisztő lidércekkel, a Nazgulokkal is!


Újításainak és hatalmas erejének köszönhetően a PS5 egy valódi generációs ugrás a PS4-hez képest, és készen áll arra, hogy az elkövetkező évtized meghatározó konzolja legyen.