img

Szavazz ránk Az Ország Boltja 2020 versenyen!

Idén is szavazhatsz kedvenc webáruházaidra a hagyományosan megrendezett Ország Boltja népszerűségi versenyen. Ha 2020-ban elégedett voltál velünk, szavazz ránk!

Az Online Comparison Shopping Kft. minden év végén megszervezi Az Ország Boltja elnevezésű népszerűségi versenyt, amelynek célja, hogy a vásárlók kedvenc webáruházai elismerésben részesüljenek munkájukért, megbízhatóságukért és minőségi szolgáltatásaikért. Büszkék vagyunk rá, hogy a Konzolvilágot a Ti szavazataitoknak köszönhetően már több ízben díjazták ezen a versenyen!

Most újra szavazhatsz ránk! Ha 2020-ban elégedett voltál az általunk nyújtott szolgáltatással, a webshopunkból megrendelt áruk minőségével, pontosságunkkal és gyorsaságunkkal, akkor add ránk a voksodat a legújabb szavazáson! Február 9-ig lehet szavazni a népszerűségi kategóriában, amelyben a Konzolvilág is részt vesz.

AZ ORSZÁG BOLTJA 2020 – SZAVAZÁS

Természetesen idén is azon dolgozunk, hogy még jobb szolgáltatást nyújtsunk az interneten át, hogy még kényelmesebb, praktikusabb és biztonságosabb legyen az online vásárlás. Minden szavazatot nagyon köszönünk Nektek!További tartalom betöltése.