Üdvözlünk kedves Vendég!
1134 Budapest, Váci út 51/A

xbox360 platform

Hivatalos Microsoft Partner
XBOX 360 - Gépek
24 db termék

Az Xbox 360 piacvezető eladásaival, kiemelkedően jó teljesítményével és kedvező összeállításaival minden kezdő konzolos és profi játékosnak ideális választás lehet. Légy az Xbox Live! népes táborának tagja, ahol a játék tovább folytatódik az Online térben!

XBOX 360 - Játékok
679 db termék

Az Xbox 360 játékai között megtalálhatod a kedvező árú klasszikusok mellett a legfrissebb TOP játékokat is! Az Xbox 360 kiemelkedő prezentációval rendelkező játékai erősen építenek a többjátékos módokra is, így a játék már nemcsak egyedül lehet izgalmas!

XBOX 360 - Tartozékok
130 db termék

Kinect mozgásérzékelő, Wireless kontroller, Microsoft Speedwheel, Xbox Live! Gold tagság, Xbox Live! Pontok? Ha Xbox 360-ad van, akkor ezekből a kiegészítőkből itt találod meg azokat, amikre csak szükséged lehet a játékélmény fokozásában!

Legyél a világbajnokság győztese a 2014 FIFA World Cup Brazil segítségével!

kiemelt Legyél a világbajnokság győztese a 2014 FIFA World Cup Brazil segítségével!

A világbajnokság apropójából az ősszel érkező aktuális FIFA-epizód előtt idén már korábban is belekóstolhatunk a virtuális foci élményébe, hogy a 2014 FIFA World Cup Brazil segítségével testközelből is átélhessük a futballvilág legnagyobb eseményének minden egyes mérkőzését.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

The Amazing Spider-Man 2 megjelenés és előrendelés

kiemelt The Amazing Spider-Man 2 megjelenés és előrendelés

Pókember ismét visszatér, hogy végrehajtson egy minden eddiginél izgalmasabb és veszélyesebb küldetést! Kalandjait azonban nem csak a mozivásznon, hanem interaktív formában is átélheted, aminek köszönhetően csak rajtad múlik majd, hogy minden gonosz elnyeri-e a méltó büntetését, Peter Parker pedig megtudja-e az igazságot, amire már hosszú-hosszú évek óta várt!

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Fantasztikus Xbox 360-as gépcsomagok a teljes családnak

kiemelt Fantasztikus Xbox 360-as gépcsomagok a teljes családnak

Új gépcsomagokat állítottunk össze, méghozzá a vásárlói igényeket előtérbe helyezve, a gamerek vágyaira aprólékosan odafigyelve, a családok legfőbb szempontjaira nagy figyelmet fordítva – hogy mindenki maximálisan elégedett lehessen és megtalálja számításait, amennyiben most szeretne megvásárolni egy Xbox 360-at, amely már milliók szívét meghódította.

Kattints a hírre, ha érdekelnek a részletek!

Legfrissebb termékeink