img

Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Generations ajánló

A világszerte ismert anime-hős, Naruto Uzumaki egy újabb Namco Bandai játék főszereplőjeként tér vissza és így eleveníti fel a újfent a sorozat legjelentősebb pillanatait.

A legnagyobb Naruto-rajongók és az újonc játékosok most együtt írhatják újra a világ történelmét!

A Naruto Shipuden: Ultimate Ninja Storm Generations az egész anime-sorozat történetét felöleli, így egészen a kezdetektől nyomon követhetjük Naruto és barátai történetét.

Ennek köszönhetően az se gond, ha ezelőtt sosem hallottunk a sorozatról, és csak most ismerkedünk vele - a jól felépített, fejezetekre és részekre tagolt történet alaposan bemutatja a Naruto-univerzum összes fontos szereplőjét, helyszínét és eseményét.

Naruto Shipuden: Ultimate Ninja Storm Generations Gameplay 01

A fő játékmód (Story Mode) kettő nagyobb részre lett felosztva az animének megfelelően; az első rész hőseink fiatalkorával foglalkozik, a második pedig a későbbi éveket mutatja be.

Naruto, Kakashi, Sasuke vagy épp Yamato az idők során rengeteg új képességet és mozdulatot tanult, így a karakterek számára és változatosságára nem lehet panasz - márpedig egy verekedős játéknál ez az, ami kiemelt fontossággal bír.

Naruto Shipuden: Ultimate Ninja Storm Generations Gameplay 02

Aki játszott már ezelőtt Naruto-játékkal, nagy részben ismerősnek fogja találni a játékmenetet, apróbb változások azonban az alkotás minden területén megtalálhatóak. Az RPG-elemek szinte teljesen eltűntek a játékból, cserébe azonban a harcok sebessége szinte kétszeresére nőtt, így sokkal pörgősebb, látványosabb csatákat vívhatunk riválisainkkal.

Minden egyes gombnyomásunkat valamilyen brutális, az egész képernyőre kiterjedő támadás követi, így nem lesz nehéz előcsalogatni a vad kombókat és kivégzéseket!

Naruto Shipuden: Ultimate Ninja Storm Generations Gameplay 03

A harcokat még sokszínűbbé varázsolja az új Beast Mode, ami lényegében karaktereink egy erősebb, szörny alakú formáját jelenti. Hőseink eltérő szörny-formákkal rendelkeznek, és átváltozva újabb támadások válnak elérhetővé számukra, így akár egész összecsapások állását is megváltoztathatjuk!

Persze csak ha ismerjük választott karaterünk határait...

Naruto Shipuden: Ultimate Ninja Storm Generations Gameplay 04

Játék során különböző kártyákat és kiegészítőket gyűjthetünk, melyekkel még részletesebben testreszabhatjuk Naruto vagy bármelyik másik harcos képességeit és harcstílusát. Egyes kártyák például megnövelhetik hősünk életerejét, sebességét vagy épp sebzését, ezzel pedig megkönnyíthetjük a győzelmet, és új, még erősebb kihívók után nézhetünk!

A részletgazdag cell-shaded grafika miatt olyan érzésünk lehet játék közben, mintha csak az anime egyik epizódját látnánk - a különbség, hogy ezúttal szó szerint nálunk az irányítás, és mi dönthetünk a jól ismert szereplők sorsáról. Nem hangzik rosszul, igaz?


Már nem kell sokat aludni, hogy március 30-án kezünk közt tudhassunk a Naruto Shipuden: Ultimate Ninja Storm Generations egyik Playstation 3-as vagy Xbox 360-as példányát; a kérdés már csak az, hogy Te melyik harcost választod a végső ütközet során?



További tartalom betöltése.