img

Márciusi játékdömping 3. hét

Március harmadik hete sem telik el nagy nevek nélkül. A Top Spin 4 az ismert teniszezős játék folytatása lesz, melyben a legnagyobbakkal kapcsolódhatunk ki. A PC-s tábor is fellélegezhet, mert hozzájuk is megérkezik az ismert bérgyilkosos játék folytatása, az Assassin's Creed: Brotherhood egy különleges Day 1 kiadásban. Jön a 3rd Birthday PSP-re limitált és sima kiadásban is, mely folytatja Aya Brea történetét. A Total War szerelmesei is örülhetnek, mert ezen a héten jelenik meg a Shogun 2, mely még több irányítható egységet, és újabb izgalmakat tartogat a stratégia játékok szerelmeseinek ebben a limitált extrákkal megtűzdelt kiadásban.

Kapcsolódó Termékek: Top Spin 4 (Xbox 360), Top Spin 4 (PS3), Top Spin 4 (Wii), Assassin's Creed: Brotherhood Day 1(PC), 3rd Birhday (PSP), 3rd Birthday L.E.(PSP), Shogun 2: Total War L.E. (PC),

Top Spin 4 (Xbox 360, PS3, Wii)

A népszerű teniszes játék sikert sikerre halmoz, és újra itt van gépünkön! A játékban a füves és salak pályák mellett megtalálhatók a mai sztárok, és a régi nagy egyéniségek is. A grafika még szebb lett mint valaha, ám az irányíthatóság maradt a régi jól megszokott arcade beállításban. A játékban a sztárok mellett saját karaktert is indíthatunk, aki aztán úgy fejlődik ahogyan mi játszunk vele.

Kapcsolódó termékek:

Top Spin 4 (Xbox 360) 12900 Ft

Top Spin 4 (PS3) 12900 Ft

Top Spin 4 (Wii) 10900 Ft

Assassin's Creed: Brotherhood Day 1 (PC)

Ezio újra folytatja kalandjait immár PC-nken is! A konzolos kiadást pár hónap csúszással követően a PC tulajdonosok is folytathatják a középkori bérgyilkos kalandjait!

A szálak ezúttal Rómába vezetik hősünket, hogy újabb tutkokat fejtsen meg a titkos éden projektről. Lendületes sztori, és rengeteg intrika az, ami ezúttal is oda fogja szegezni a játékosokat a képernyő elé.

Az új részben a készítők tovább mentek már, és egy Online Multiplayer lehetőséggel is kiegészítették a nagyszerű egyjátékos kampányt, melynek köszönhetően további izgalmas órákat tölthet el minden játékos a képernyő előtt.

A Day 1 edition tartalma:

  • Egy The Aqueducts egyjátékos térkép
  • Egy Harlequin karakter a Multiplayer módhoz

Kapcsolódó termék:

Assassin's Creed: Brotherhood Day 1(PC) 8900 Ft

3rd Birthday Limited Edition (PSP)

A népszerű Parasite Eve folytatódik! A Horror TPS műfaj kedvelői fellélegezhetnek, mert a főhősnő Aya Brea folytatja véres tisztítóhadjáratát a gonosz Alienek ellen! Az új részben többfajta fegyvert is használhatunk, megszállhatjuk társainkat, így elkerülve a halálos csapásokat, vagy akár irányíthatjuk is őket telepatikusan.

A Limited Edition verzió tartalma:

  • 3rd Birthday PSP játék
  • Artbook
  • Soundtrack mini cd
  • +ruha a megjelenő Dissidia 012 játékhoz

Kapcsolódó termékek:

3rd Birhday (PSP) 8900 Ft

3rd Birthday L.E.(PSP) 9500 Ft

Shogun 2: Total War Limited Edition (PC)

A híres Total War stratégiai sorozat folytatódik! A Shogun 1 sikerén felbuzdulva tovább harcolhatunk a japániak földjén! Az új részben egy eddig nem ismert Daimjót fogunk alakítani, aki családjával becsatlakozik a harcokba hogy végül ő lehessen a legfőbb hadúr, a Shogun. A grafikát jelentősen továbbfejlesztették ebben a részben, melynek köszönhetően immár 56000 a maximális résztvevők száma egy-egy csatában.

A Limited Edition tartalma:

  • Shogun 2 alapjáték
  • Hattori klán
  • Nagashino-i csata
  • Teljes páncélszett az online avatarhoz
  • Extra XP melyet az online játékban költhetünk el

Kapcsolódó termék:

Shogun 2: Total War L.E. (PC) 9500 Ft

További megjelenések:

My Fitness Coach Clubb (Wii) 10500 Ft

MotoGP 10/11 (Xbox 360) 12500 Ft

MotoGP 10/11 (PS3) 12500 Ft

Paws & Claws: Fantastic Pets Kinect (Xbox 360) 11900 Ft

Yakuza 4 (PS3) 11900Ft

Motorstorm Apocalypse (PS3) 12500 Ft



További tartalom betöltése.