img

Lezajlott a Nintendo 3DS Nyitóparty, a Gamestop konzolüzletben!

A múlt hét igazi nagy durranással várta az érdeklődőket, ugyanis elstartolt az év legígéretesebb kézikonzolja hazánkban is! A Nintendo 3DS nem kevesebbet ígér, mint térbeli megjelenítést, Nintendo DS támogatást, beépített mozgásérzékelőt, 3D-s kamerákat, és akkumulátorral 4-6 óra üzemidőt.

Elstartolt a Crysis 2 is, melyet 3 HDTV-n próbálhattak ki az érdeklődők. Ingyen Monster Energiaital, Dirt 2, Guitar Hero, illetve Motorstorm Apocalypse versenyek, és értékes ajándékok voltak jellemzőek, a jó hangulatban levezényelt launch party-n.

Nintendo 3DS & Crysis 2 NyitóParty Március 24 20:00-00:00

Tekintsd meg Facebook galériánkat a képre kattintva:

Fényképek

A Gamestop konzol bolt szívén viseli a játékosok sorsát, így idén megrendezte a szélesebb közönségnek szóló Nintendo 3DS nyitópartyt! Természetesen a rengeteg csábító ajánlatot mi sem hagyhattuk ki, így elmentünk kicsit Crysis 2-ni, illetve hogy megtapasztaljuk, milyen az év legjobban várt, és leginnovatívabb kézikonzolja.

Nintendo 3DS

A meghirdetett három 3DS konzolon, többféle játékot is ki lehetett próbálni. Olyan nagyágyúk érkeztek, mint a Lego Star Wars III: The Clone Wars, Rayman 3D, vagy a Need For Speed klón Asphalt 3D. Ezen kívűl a gép számos érdekes beépített programmal is rendelkezett, melyekkel akár játék nélkül is órákig el lehetett szórakozni. Az én kedvencem az a térben lövöldözős játék volt, melyben fényképezett arcokra kellett lövöldözni, amit mi vittünk be a kamera segítségével a játék elején.

A hét másik nagy durranása a Crysis 2, melyet természetesen itt is kipróbálhattunk. Az univerzális Nanoruhát viselő katona kalandjai folytatódnak! A Nanosuit 2 fő tulajdonságainak köszönhetően hősünk ellenállóbb mint az első részben, láthatatlanná tud válni, erőt ad neki a ruha, és segít túlélni a támadásokat.

Crysis 2

A játék gyönyörű volt, és érzékelhető különbség látszott a kiállított HD Ready és Full HD-s változatok között! Természetesen a HD Ready tulajdonosoknak sem kell elkeseredniük, mert csak a szakavatott szemeknek tűnhet fel a különbség. A játékkomenet lineáris, azonban a remek történet, a beépített mesterséges intelligencia, és a vezethető járművek nagyon hangulatossá teszik a játékot.

Crysis 2

Természetesen a móka nem ér véget az egyjátékos móddal, mert lehetőségünk van Online Multiplayer módban is próbára tenni túlélési képességeinket ebben az idegenekkel fertőzött világban.

A harmadik ok ami miatt már csakazértis megérte elmenni, az az ingyen osztogatott Monster Energiaitalok, a Dirt 2, a Guitar Hero, és a Motorstorm Apocalypse versenyek! Természetesen a legnagyobb érdeklődés a Dirt 2-t kísérte, melynek első helyezettje többek között egy tálca Monsterrel is gazdagodott, illetve sokan voltak még kíváncsiak az új Motorstorm Apocalypse játékra is.

Dirt 2

A Dirt 2 döntő már lent zajlott a legjobb 4 helyezett részvételével, és volt még tombolahúzás is azokkal, akik ellátogattak a nyitópartyra. Az MC szerepében a Gamestaros Duncan vitte a prímet, így rengeteg hasznos infót tudhattunk meg a Crysis 2-ről, és a 3DS-ről is.

Duncan McLeod

A Gamestop becslései szerint több mint 400-an látogattak el a rendezvényre, így valószínű hogy a következő ilyen volumenű rendezvényt már egy új helyen fogják megrendezni, hogy mindenki beférjen.

A képekért köszönet a konnektor.hu-nak és a press-start.hu-nak.



További tartalom betöltése.