img

Crysis 2 bemutató - előrendelési információk

A 2007-ben bemutatott a Crytek által fejlesztett FPS játék a Crysis technikailag, illetve látványvilág szempontjából hosszú időn keresztül képviselte a videó játékok csúcsát. Sok idő eltelt 2007 óta, és sok játék jelent meg. Azonban most elérkezett az idő, mikor újra a dobogó csúcsára kívánja feltornázni a Crytek a Crysis sorozat második részét.

Kapcsolódó termékek:

Crysis 2 (PC), Crysis 2 (XBOX 360), Crysis 2 (PS3)

A játék még az elődjénél is komolyabb fejlődést ígér, amit valljunk be, nehéz elképzelni, hiszen az első részben is meghökkentő már a látványvilág. A Cryengine 3 ezt tervezi felülmúlni, és egy rendhagyó, egyedülállóan szép játék világát képezi le számunkra. PC kiadás esetén a minimum követelmény a DirectX 9-es verziója lesz, az ajánlott konfigurációban, pedig már a DirectX 11 támogatással bíró kártyákat említik.

Crysis 2

A Nanosuit 2 a játék legnagyobb újdonsága. Aki nem ismeri, annak most gyors Crysis 2 előadás: A Nanosuit nem más, mint egy hi-tech titán nanoruházat, ami nanoeszközök segítségével lát el különleges képességekkel. A ruha alapszinten hatalmas erő birtokába juttatja hősünket. Ütéseink kétszer akkorák, mint egy átlagos emberé, és a sebessége is. Természetesen ezek a képességek energiát igényelnek, mely véges. További 3 opció van a ruhában, melyet magunk aktiválhatunk, vagy deaktiválhatunk.

Pajzs módban rövid ideig halhatatlanok vagyunk, a NanoSuit 2 megnöveli a külső réteg merevségét, ami erős páncélzatot képez, és megvédi a játékost a golyóktól, és minden fenyegetéstől. A másik mód a láthatatlanság. Ez a kaméleon mód. A ruha mágneses mezővel veszi körbe magát, így láthatatlanná téve a ruha viselőjét. A játékos nem tűnik el teljesen, de messziről nem szúrják ki a katonák. Lopakodásnál, mesterlövész fegyver használatánál előnyös. Az ellenfél mögé beosonva tölténykímélő módon végezhetünk velük. Ám ha meghúzzuk a ravaszt, a ruha egyből átvált alap módra.

Crysis 2

A ruha ezen felül ezernyi adatot juttat viselője agyába, így például: kit milyen fegyverrel öltek meg mennyi ideje, merre mozoghat az ellenfél, át lehet vele látni a falakon stb. A játék 3 évvel játszódik később, a dzsungeli eseményeket követve New York-ban kell megmentenünk civilizációnkat, megküzdve az idegenekkel, valamint a Crynet Ops Infantry embereivel. New York utcáin ijesztő idegen támadók pusztítanak, és egy rémálomba illő, brutális sebességgel terjedő járvány sújtja a város számtalan lakosát.

Crysis 2

A városi ellátó rendszerekre a teljes zűrzavar jellemző, az utcák és a látóhatár össze vannak zúzva, mindenhol lángoló romok. Ez New York városa, ahogy előtte soha nem láttad. Sem törvényes katonai alakulatok, sem az amerikai hadi gépezet nem tud ellenállni a támadóknak, és halottak, akik nem a menekülést választják.

Egyik modern katona által sem látott új technológiára lesz szükség, hogy bárki egyáltalán túlélje ezt a halálos forgatagot. Egy ember megkapja ezt a túlélési módszert. Egy szuperkatona a Nanosuit 2 segítségével jól tudja irányítani a jövő harci technológia vívmányait, ő lesz az utolsó mentsvár, aki megvédi a városi dzsungel, azaz New York City lakóit a pusztulástól.

A limitált kiadás tartalma:

  • SCAR - Csali hologram - A SCAR kiegészítő előre vetíti a hologramodat, ezáltal megtévesztve az ellenfelet.
  • Bónusz XP
  • Hozzáférsz az összes előre összeállított fegyverkészlethez, ami jelentős előny biztosít a többiekkel szemben.
  • SCAR fegyverálca - Az álcázó réteg lehetővé teszi a gépkarabély testre szabását.
  • Platina dögcédula - Multiplayer módban, büszkélkedhetsz vele, kiemel a tömegből!

Minimális rendszerkövetelmény PC esetében:

  • Operációsrendszer: Windows XP, Vista vagy Windows 7
  • Processzor: Intel Core 2 Duo @ 2Ghz, vagy AMD Athlon 64 x2 2Ghz
  • Memória: 2Gb (Vista esetében 3Gb)
  • Merevlemez: 9Gb
  • Videókártya: NVidia 8800GT -512Mb RAM, vagy ATI 3850HD - 512Mb RAM, vagy jobb
  • Hang: DirectX kompatibilis hangkártya
  • DirectX: 9.0c
  • Irányító támogatás: Microsoft Xbox360 Controller Windows

Speciális rendszerkövetelmények:

  • Internet kapcsolat szükséges
  • A telepítés során, interneten keresztül történik a lemez eredetiségének vizsgálata
Demó letöltése: Ide klikkelve letöltheted a hivatalos Crysis 2 PC demót!

Kapcsolódó termékek:

Crysis 2 (PC) 8900 Ft
Crysis 2 (XBOX 360) 11900 Ft
Crysis 2 (PS3) 11900 Ft



További tartalom betöltése.