img

Legyél Chicago digitális ura a Watch Dogs-ban!

Sokan csak a GTA V legnagyobb kihívójaként tartják számon az idei év egyik leginkább várt sandbox akciójátékát, avagy a Ubisoft Montreal által fejlesztett Watch Dogs-t, ami minden kétséget kizáróan új színt kíván hozni a nyitott világú alkotások világába.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Ezt nem titkoltan egy sajátos koncepcióval és játékmenettel kívánják elérni a fejlesztők, a Watch Dogs ugyanis egy olyan világba repít el minket, egészen pontosan Chicago virtuális, jövőbeni másába, ahol az emberek mindennapjaihoz olyan szorosan hozzákapcsolódnak az elektromos- és online hálózatok, hogy nélkülük már nem is tudnának létezni, hiszen a nap 24 órájában megfigyelés alatt tartják, irányítják őket.

Történetünk főhőse, avagy Aiden Pearce egy személyes vérbosszú következtében ezt az összetett szisztémát használja ki ahhoz, hogy bosszút álljon családja merénylőin, így a hatalmas, szabadon bejárható világban szinte bárkit, de leginkább bármit manipulálhatunk az oldalán. Titkos adatokra van szükségünk? Netán meg akarunk figyelni valakit? Csak törjük fel a biztonsági rendszereket és csatlakozzunk a térfigyelő kamerákhoz, hogy elérjük célunkat!

A Watch Dogs akcióban dús sztoriját teljes egészét átszövi a hackerkedés lehetősége, de akárcsak bármelyik más nyitott világú akciójátékban, úgy itt is szabadon garázdálkodhatunk az utcán, elköthetünk különböző járműveket, káros informatikai ismereteinket pedig izgalmas mellékküldetések során kamatoztathatjuk, de akár az egész várost manipulálhatjuk, ha a szükség úgy kívánja.

Segíts Aiden Pearce-nek, hogy bosszút állhasson a családja miatt, közben pedig ismerj meg egy olyan világot, aminek egyszer talán te magad is részese leszel. Rendeld meg a magyar felirattal érkező játékot (az Xbox One-verzió nem tartalmaz honosítást) még ma, válaszd a bónusz tartalommal ellátott Special Editiont, vagy a gyűjtői kiadásokhoz méltón szoborral, művészeti könyvvel, kitűzővel és számtalan egyéb extrával felvértezett DedSec Editiont.

Csatlakozz te is Facebook oldalunkhoz, hogy mindig időben értesülj a Watch Dogs legfrissebb híreiről és egy aktív gamer-közösség tagja lehess!



További tartalom betöltése.