img

The Witcher 2 Assassins of Kings ajánló

Riviai Geralt végre megérkezett az Xbox 360-ra, ráadásul egy olyan kibővített második epizóddal, mely minden rajongónak és a Witcher világával ismerkedőnek igazi élményt fog nyújtani.

A The Witcher 2 Assassins of Kings-ben Geralt kalandja tovább folytatódik, ám nem várt esemény hatalmas felfordulást okoz, és a háború szélén sodródó északi államok felfegyverkezve várnak minden eshetőségre.

Kapcsolódó Gamers.hu teszt: The Witcher 2 Assassins of Kings teszt

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition (Xbox 360)

The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition

Megjelenés: 2012.04.17

Az Enhanced Edition (Bővített Kiadás) tartalma:

- Witcher 2 játékszoftver 2 DVD-n magyar felirattal,
- OST CD a játék zenéjével,
- Witcher 2 kézikönyv,
- Játék útmutató,
- Térkép!

Továbbá előrendelőinknek Witcher polót, Witcher tollat és posztert adunk ajándékba!

The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition

A The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition Rivia Geralt történetét mutatja be, akit király gyilkossággal vádolnak. A történet kezdetén megtudhatjuk, hogy miként is jutott börtönbe, mi volt a szikra, mely felgyújtotta az északi királyságokat, majd részt vehetünk egy hosszú és egészen elképesztő hajszán, hogy tisztázzuk a főhősünk nevét a vádak alól.

Eme kaland során megannyi segítőnk akad, köztük olyan bájos hölgy, mint Triss Merigold, a boszorkány, vagy éppen Vernon Roche a temeriai speciális erőinek parancsnoka. Többek közt ők is Geralt-tal tartanak, hogy megtalálják a Királygyilkost és megmentség a totális háborútól Temeria-t és a többi északi országot.

The Witcher 2 Assassins of Kings Gameplay 01

Igaz, klasszikus nyugati elemekre épülő szerepjáték a The Witcher 2 Assassins of Kings, melyben Geralt-ot irányíthatjuk a megannyi harc és cselekmény közben. A klasszikus harmadik személyű nézet segítségével csodálhatjuk meg a The Witcher 2 világát, a harcokat és a történet eseményeit. A harc a közelharcra és a különböző varázslatokra épül, melyek mindegyike külön-külön taktikára épül.

A közelharcban két féle típusú kardot kell majd használnunk, fémkardot az emberi, ezüstkardot a szörny ellenfelek ellen. Nem mindegy tehát, hogy mivel támadjuk az ellent, de a Witcher-ek különleges képzésének köszönhetően a mágiát is segítségül hívhatjuk. Több különböző típusú varázslat lesz a segítségünkre, más-más kategóriákban.

The Witcher 2 Assassins of Kings Gameplay 02

Viszont a The Witcher 2-ben nem csak a fegyverek és mágia segíthet a harc közben, hanem az alkímia is, mely segítségével különféle főzeteket állíthatunk elő. Ezek a főzetek az ellenállásunkat, méregellenállásunkat, de még megannyi státuszunkat is javíthatják. A grandiózus csatákban nem csak részt vehetünk, hanem meg is csodálhatjuk őket, valamint a hatalmas városokat, katonai tábort és a komor és zöld erdőket.

The Witcher 2 Assassins of Kings Gameplay 03

Ráadásként a The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition sok-sok extrával érkezik, hisz egy új intro animációval nyitja meg a játék világát, de a játék mellé adják a The Witcher 2 zenéjét tartalmazó lemezt, kézikönyvet, útmutatót a játékhoz és az északi királyságok térképét. Emellett még több órányi extra játékidőt kapunk az eredeti PC-s verzióhoz képest, valamint a teljes játék magyar felirattal lett ellátva.




További tartalom betöltése.