img

Shift 2: Unleashed PC Xbox 360 ma, PS3 holnap!

Már nagyon várta a játékos társadalom az új Need for Speed részt, ám a várakozás ezennel véget ért! Örömmel jelentjük nektek, hogy PC-re és Xbox 360-ra megérkezett üzletünkbe a Shift 2: Unleashed, és a Playstation 3 tulajoknak is már csak egyet kell aludniuk hogy kézbevehessék az új NFS-t!

Kapcsolódó Termékek: Shift 2: Unleashed (PC), Shift 2: Unleashed (Xbox 360), Shift 2: Unleashed (PS3), Shift 2: Unleashed L.E. (Xbox 360), Shift 2: Unleashed L.E. (PS3)

Shift 2: Unleashed Limited Edition (PC, Xbox 360, PS3)

Az EA Games pár éve kettéválasztotta a Need for Speed autós franchise-t, és elindította az Arcade vonalat, illetve a Szimulátoros autóversenyzést. A Porsche Unleashed még nagyon gyerekcipőben járt, és az akkori Arcade NFS-ekhez szokott játékosok között élénk visszatetszést váltott ki a program.

A Shift első részét azonban már hivatalosan is szimulációként indították útnak, és hatalmas sikert aratott, amiből egyenes ágon következett hogy egy sorozat megszületésének lehetünk tanúi.

Shift 2: Unleashed

A Shift 2: Unleashed különlegessége abban rejlik, hogy az EA minden fronton gőzerővel fejlesztette a programot, így nekünk már tényleg csak az van hátra, hogy beüljünk egy Honda S2000 volánja mögé, és felszántsuk a betont a hátsókerekes japán csodával.

Shift 2: Unleashed

A grafika lélegzetelállítóan gyönyörű, és nemcsak napfényben zajlanak a versenyek, de éjszaka is pályára kell majd lépnünk jónéhány alkalommal. Az autók modelljei a megszólalásig hasonlóak az eredetiekhez, és a pálya kidolgozása is változatos és realisztikus lett.

Shift 2: Unleashed

Versenyek közül több fajta is létezik, indulhatunk szériaversenyben, melyben csak a saját típusú autók ellen folyik a futam, de ha kedvünk úgy tartja, indulhatunk old vs new módban is, ahol a régi sportautók versenyeznek az új gépekkel.A szimulációs részt tovább finomították, de szem előtt tartották azokat a játékosokat is, akik nem rendelkeznek kormánnyal, így a kontrollerel való irányítás is tökéletes játékélményt nyújt.

Shift 2: Unleashed

A remek egyjátékos módban rengeteg autó vállik elérhetővé ha a játékot végigjátszuk, és rengeteg futamban bizonyíthatjuk tudásunkat. Amennyiben a gépi ellenfelek már nem jelentenek kihívást, úgy lehetőségünk van az Online Multiplayer módban bizonyítani tudásunkat a világháló legjobbjai ellen is, mely további izgalmas órákkal nyújtja meg a játék élvezetét.

A Limited Edition extra tartalmai:

  • 3 exkluzív autó
  • 40 új verseny
  • Limitált szériás fémtok

Kapcsolódó Termékek:

Shift 2: Unleashed (PC) 9900 Ft

Shift 2: Unleashed (Xbox 360) 11900 Ft

Shift 2: Unleashed (PS3) 11900 Ft

Shift 2: Unleashed L.E. (Xbox 360) 12900 Ft

Shift 2: Unleashed L.E. (PS3) 12900 Ft



További tartalom betöltése.