img

Rage Előzetes

Már csak pár napot kell aludni, hogy beléphessünk a John Carmack által megálmodott poszt-apokaliptikus világba, és felfedezhessük a katasztrófa sújtotta földet az id Studios vadonatúj FPS-ében, a RAGE-ben.

Kapcsolódó gamers.hu teszt: RAGE teszt

Megjelenés: 2011.10.07.

A közeljövőben egy hatalmas meteorit rázza meg (szó szerint) a világot, az emberiséget azonban nem éri teljesen felkészületlenül a katasztrófa. Bár lehetetlen mindenkit megmenteni, néhányan helyet foglalhattak a föld mélyén rejlő kapszulák valamelyikében, és biztonságban vészelhették át a csapást.

A játék főhőse a hibernáció után felébredve azzal szembesül, hogy mégsem a tervek szerint alakult minden. Az ő mentőkabinján kívül az összes kapszula megsemmisült a becsapódás során. A kíváncsi kalandor így egymaga vág neki a veszélyekkel teli, kihalt világ felfedezésének...

Rage PS3 Xbox 360 PC

A RAGE világa persze csak első ránézésre tűnik kihaltnak, mint később kiderül, nagyon is tele van élettel. A túlélők kisebb közösségekbe, kolóniákba tömörülve próbálnak küzdeni a túlélésért, melyet két dolog nehezít meg igazán, a tartalékok hiánya és a vérszomjas mutánsok, akik bárkire válogatás nélkül rátámadnak.

Ebbe a nem túl barátságos világba csöppen bele főhősünk, és rajtunk áll, hogyan alakul a története. Csak egy átlagos túlélő lesz a sok közül, aki bármit megtesz egy kis élelemért? Esetleg ő lesz a hős, aki megszabadítja a túlélőket a mutánsok fenyegetésétől?

Rage PS3 Xbox 360 PC

A RAGE bizony nem egy szimpla FPS, ahol folyamatos lövöldözéssel életben lehet maradni. A szerepjátékos elemek miatt olykor gondolkodni is kell, mielőtt harcba indulnánk.

A túlélőkkel való interakció, vagy a fegyverek fejlesztése elengedhetetlen egy-egy küldetés előtt, és érdemes nyitott szemmel járni a világ felfedezése közben, mert lehet hogy éppen egy bokor tövében bukkanunk rá álmaink fegyverére.

Rage PS3 Xbox 360 PC

Ami még érdekesebbé teszi a játékot, az-az autóversenyek jelenléte. A különböző versenyek során értékes jutalmakkal gazdagodhatunk, és új szövetségeseket (vagy épp ellenfeleket) szerezhetünk magunknak.

De a legjobbat még nem is említettük. A fegyverek használata is megengedett a versenyzés közben!

Rage PS3 Xbox 360 PC

A vállalkozó kedvű játékosok online is kipróbálhatják magukat más ?túlélők" ellen a kidolgozott multiplayer módnak hála, melyben hagyományos lövöldözésre és autóversenyzésre egyaránt adódik lehetőség.

Pattanj a kormány mögé, és légy te, aki győztesen hagyja el az arénát Combat Rally módban, vagy harcolj barátaid oldalán Legends of the Wasteland módban!

Rage PS3 Xbox 360 PC

Október 7-én megnyílnak a RAGE világába nyíló kapuk, és bárki személyesen megismerheti a Föld és az emberi társadalom maradványait PC-n, Xbox 360-on és PlayStation 3-on. Elő a fegyverekkel, itt az emberiség jövője a tét!



További tartalom betöltése.