img

PROTOTYPE 2 előrendelés

A PROTOTYPE véget ért, New York városa azonban nem menekült meg a veszély elől. Az első rész főhőse, Alex Mercer szemei előtt immáron egyetlen cél lebeg: minél több embert megfertőzni, és végleg leigázni a várost, James Heller bosszúvágya azonban még ennél is erősebbnek bizonyul! Új főhős, új lehetőségek: ez a PROTOTYPE 2!

PROTOTYPE 2

James Heller az előző epizód hőséhez hasonlóan a játék elején a Blacklight vírus áldozatává válik, mely megannyi emberfeletti képességgel ruházza fel őt. Hihetetlen gyorsaság, óriási erő, regeneráció, és még sok más fejleszthető tulajdonság jellemzi karakterünket, melyek főként a harc során lehetnek hasznunkra!

PROTOTYPE 2

Küzdelemből ugyanis a PROTOTYPE 2-ben sem lesz hiány; a hatalmas New York tele van fertőzött szörnyetegekkel és Blackwatch katonákkal, ráadásul mindkét "frakció" ránk vadászik. Ahogy az előző részben, úgy most is szabadon bebarangolhatjuk a metropoliszt: háztetőkön ugrándozhatunk, épületek falain rohangálhatunk, vagy épp az ellenfelekkel teli utcákon tehetünk rendet.

PROTOTYPE 2

A különböző riválisok ellen eltérő taktikák válnak be, Heller azonban több fegyverrel is rendelkezik, végső soron pedig akár a környezetünkben fellelhető elemek (pl. kocsik, lámpaoszlopok) is bevethetőek támadásra. A mutáció következtében egyetlen gombnyomással változtathatunk főhősünk testén, így karjaiból másodperc alatt hatalmas pengéket vagy csápokat faraghatunk!

PROTOTYPE 2

A harc ugyanakkor nem mindig a legegyszerűbb megoldás; olykor csöndesen, lopakodva többre jutunk a katonákkal szemben. Heller képes felvenni bárkinek az alakját, ráadásul emberek emlékeit is magába szívhatja, így feltűnés nélkül juthatunk be szigorúan őrzött területekre, és akár a legkomolyabb fegyverekhez is hozzájuthatunk ilyen módon.

A PROTOTYPE 2 megőrizte az első rész legjobb tulajdonságait, csak épp a feljebb emelte egy szinttel az adrenalinszintet, és jó adag akcióval öntötte nyakon a bevált sikerreceptet! Még vadabb képességek, még látványosabb összecsapások, és egy vadiúj főhős vár ránk a sorozat második részében. New York sorsa a Te kezedben van!



További tartalom betöltése.