Üdvözlünk kedves Vendég!
1134 Budapest, Váci út 51/A

Microsoft árcsökkentés!

Így, nyár közepén újabb hűsítő akcióval kedveskedünk vásárlóinknak: ezúttal a Microsoft termékek ára esett át alapos csökkentésen, így roppant kedvező áron tudhatod napjaink legismertebb játékait kezeid közt. Kattints a "Részletek" gombra, és fusd át az akciós játékok teljes listáját!

Akciónkban garantáltan megtalálod kedvenc alkotásaidat, hiszen több műfajból is választhatsz: a lövöldözős játékok szerelmesei például lecsaphatnak a nagysikerű Gears of War 3-ra, vagy választhatják a HALO Anniversary kalandjait is, az autóversenyek megszállottjai pedig a Forza harmadik vagy negyedik részével játszhatnak.

A családos játékosokra is gondolt a Microsoft: olyan Kinect-es játékok közül válogathatunk, mint a Kinect Sports 1-2 vagy a Kinectimals - Now with Bears!, de a Kinect Star Wars mellett sem mehetünk el szó nélkül!

Megoszthatod híreinket az "ikonokkal" jelölt közösségi oldalakon és elküldheted e-mail-ben... Mind ezt könnyen és gyorsan.

Megosztás FaceBook-ra. Megosztás MySpace-re. Megosztás Iwiw-re. Megosztás Twitter-re. Megosztás Startlap-ra. E-mail-be küldés. Hozzáadás a kedvencekhez.

Előrendelések

Legfrissebb termékeink

 • Trials Fusion + Season Pass

  A nagyszerű crossmotoros sorozat a nyaktörő mutatványokkal együtt tér vissza, ráadásul a Trials Fusion + Season Pass segítségével egyben a később megjelenő kiegészítőkre is beruházhatsz, ezzel megtoldva a szavatosságot.

  12.999 Ft
 • Trials Fusion

  Rendkívül látványos helyszínek, elképzelhetetlen magasságok, embert próbáló ügyességi feladatok - ezt kínálja a PC-re is megjelent Trials Fusion, amely egy valóban fantasztikus élmény.

  8.999 Ft
 • Trials Fusion + Season Pass

  Az előző generáció egyik legkedveltebb letölthetős sorozatának folytatása a Trials Fusion, amely ezúttal már újgenerációs formában is tiszteletét teszi az Xbox One-on, így teljesebbé téve az élményt.

  12.999 Ft
 • Trials Fusion + Season Pass

  A korábban Xbox 360-on nagy sikernek örvendő sorozat legújabb epizódja immáron az újgenerációs PlayStation 4-en is elérhető - a Trials Fusion egy rendkívül látványos és élvezetes játék.

  12.999 Ft
 • Final Fantasy XIV A Realm Reborn

  A Final Fantasy XIV A Realm Reborn egy elég komoly ráncfellvarrást követően igazi újgenerációs formában került át a PlayStation 4-re, hogy ott nyújtson valódi közösségi élményt a rengeteg kaland mellett.

  9.999 Ft