img

Max Payne 3 előrendelés

Max Payne az utóbbi pár évben alaposan kipihente magát, így most minden eddiginél nagyobb lendülettel veti bele magát a bűnbandák elleni harcba.

Brazília csak úgy hemzseg a fegyveres bűnözőktől, és eddig senki nem volt képes véget venni a terroristák uralmának, mi azonban megszabadíthatjuk Sao Paulo utcáit ettől a fenyegetéstől!

Max Payne 3 Banner

Max Payne, az akadályokat nem ismerő ex-rendőr neve valószínűleg egyetlen játékos számára sem cseng ismeretlenül, hiszen pár éve még javában az eladási listák élén trónolt a Max Payne első és második része.

A TPS-klasszikus idén feltámad hamvaiból, és a Rockstar Games egy minden eddiginél izgalmasabb epizóddal szögezi újra a képernyők elé a játékosokat!

Max Payne 3 Gameplay 01

A Max Payne 3 története szerint főhősünk belefáradt a véres utcai harcokba, és egy nyugodtabb, békésebb élet reményében szedi a sátorfáját, és Sao Paulo városába költözik egykori életét és emlékeit maga mögött hagyva.

Az események váratlan láncolata azonban némileg megváltoztatja Max hozzáállását; mikor szemtanúja lesz egy ártatlan ember elrablásának, újra felcsatolja pisztolytáskáit, és fejest ugrik az alvilági élet bűnbarlangjaiba!

Max Payne 3 Gameplay 02

Bár az idő vasfoga nem kímélte hősünket, ezt már az első képek óta tudjuk, hősiessége és tehetsége nem kopott meg az elmúlt néhány év során.

Még mindig egy mesterlövész ügyességével kezel minden fegyvert, szinte akrobatikus mozdulatokkal vetődik fedezékről fedezékre, és akkor sincs gond, ha közelharcra kerülne sor, hiszen játszi könnyedséggel elbánik bármilyen fegyveres riválissal.

Max Payne 3 Gameplay 03

A játék java részét különböző pisztolyok, gépfegyverek és shotgunok társaságában fogjuk tehát tölteni, a továbbfejlesztett fedezékrendszernek hála ráadásul még pörgősebbé és látványosabbá váltak az összecsapások.

Ellenfeleink folyamatosan próbálnak minket bekeríteni, túljárni az eszünkön, a Bullet Time (időlassítás) és a fedezékek ügyes kihasználásával azonban nem érhet minket gond!

Max Payne 3 Gameplay 04

Ha elég profinak érezzük magunkat, felmerészkedhetünk az online harcmezőkre is, a Max Payne 3 ugyanis egy részletesen kidolgozott multiplayer módot is tartalmaz az izgalmas egyjátékos sztori mellett.

Válaszd ki karaktered számára a legmegfelelőbb fegyvereket és kiegészítőket, és juss fel az online ranglétra csúcsára a rivális játékosok legyőzésével!


Május 18-án folytatódik az egyik legnépszerűbb TPS-széria Xbox 360 és Playstation 3 konzolokon, június elsejétől pedig a PC-s játékosok is bekapcsolódhatnak a játékba.

Tartalék töltényeket és fegyvereket bekészíteni, valamint egy brazíliai útikönyv elolvasása sem árthat még a játék megjelenése előtt!



További tartalom betöltése.