img

LEGO Batman 2: DC Super Heroes előrendelés

A LEGO-építőkockákból álló Batman újra szembekerült legfőbb nemezisével, Joker-rel, azonban most nincs egyedül: mellette áll a DC univerzum színe-java, vagyis Superman, Zöld Lámpás és Wonder Woman oldalán veheti fel a harcot Joker bandája ellen!

LEGO Batman 2: DC Super Heroes

A LEGO Batman 2: DC Super Heroes az elődökhöz hasonlóan egy változatos kihívásokkal teli ügyességi játék, melyben különböző képességekkel rendelkező hősök segítik a továbbjutást. Batman például képes eldobható Batarang-jai segítségével távoli kapcsolókat aktiválni, Superman repülve nagyobb távolságokat is áthidalhat, Flash pedig villámgyors sebességgel cikázhat ide-oda a pályákon. Bizonyos esetekben ezen képességek jelentik egy-egy logikai feladvány megoldását, vagy a kulcsot egy erősebb főellenség legyőzéséhez!

LEGO Batman 2: DC Super Heroes

A játékban több mint 70 irányítható LEGO-figura kapott helyet, melyek nagy része teljesen eltérő mozgástárral rendelkezik. A DC képregényekből jó pár ismerős arc visszaköszön, akik komoly szereppel bírnak a történet során - Joker és Lex Luthor szövetségét elvégre csak a legnagyobb hősök győzhetik le, közös erővel! Képregény-rajongóknak tehát kihagyhatatlan darabról beszélünk...

LEGO Batman 2: DC Super Heroe

A gyerekes grafika és a poénosra szabott átvezető jelenetek ne tévesszenek meg senkit, a LEGO Batman 2-vel nem csak a gyerekek szórakozhatnak jól, a profi játékosokat is akár hetekre lekötheti. Ahhoz, hogy minden gyűjtögetnivalót megszerezzünk, és a pályákat száz százalékosra teljesítsük, egy-egy szakaszt többször is meg kell ismételnünk, eltérő karakterekkel, ez pedig jócskán megdobja a játékidőt.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes

Újdonság a sorozat történetében, hogy a LEGO Batman 2 egy nagy, nyitott világban játszódik, melyet teljesen szabadon felfedezhetünk hőseink oldalán. Minden utcasarkon valami újabb kihívás, rejtett gyűjtögetnivaló vagy egyéb érdekesség vár ránk, így a játék során nem sok időnk lesz unatkozni, az biztos!

Június 22-én hát újra akcióba lép a Sötét Lovag, és az Igazság Ligája tagjainak oldalán végleg rendet tesz Gotham városában. A LEGO Batman 2: DC Super Heroes minden fontosabb platformra megjelenik, így az Xbox 360, PlayStation 3, PC, Nintendo Wii, DS, 3DS, és PS Vita tulajdonosok sem maradnak ki az új legó-kalandból!



További tartalom betöltése.