img

Változatos sportok a nappalidban a Kinect Sports Rivals segítségével

A Kinect Sports Rivals-nak köszönhetően végre megtudhatod, hogy milyen határtalan lehetőségek rejtőznek az Xbox One mozgásérzékelős szenzorjában – ezeket pedig egy roppant változatos és színes sportjáték keretein belül ismerheted meg.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Legyél akár fiatal, akár sokat látott veterán, a Kinect Sports Rivals egy tipikusan olyan alkotás, ami nem hiányozhat a gyűjteményedből, ha az Xbox One már ott díszeleg a polcodon. A szenzort maximálisan kihasználó játékgyűjtemény ugyanis mindig és minden helyzetben tökéletes választás, legyen szó egy házibuliról, egy családi összejövetelről, netán mindössze arról, hogy szeretnéd elütni szabadidődet valami könnyed szórakozással.

A kizárólag az Xbox One-ra elérhető Kinect Sports Rivals különböző módjai segítségével focizhatsz, teniszezhetsz, sziklát mászhatsz, de akár még célba is lőhetsz – mindezt a konzol mozgásérzékelős szenzorjának köszönhetően olyan óriási beleéléssel, mintha a képernyőn látható képsorok a valóságban történnének. Ez részben igaz is, hiszen az egy- és többjátékos lehetőségeket is kínáló sportszámokat a képernyő előtt imitált mozdulatokkal irányíthatjuk.

Rendeld meg még ma a Kinect Sports Rivals-t és juss hozzá egy olyan sportjátékos gyűjteményhez, ami szinte minden helyzetben ideális választás, pl. amennyiben meg akarjuk mozgatni magunkat, netán ha fel akarunk dobni egy házibulit.

Csatlakozz továbbá Facebook oldalunkhoz, ahol nem csak első kézből értesülhetsz a játék legfrissebb híreiről, hanem egy aktív gamer-közösség tagjává is válhatsz!



További tartalom betöltése.