img

Megjelent a Forza Motorsport 4

Ősszel újrakezdődnek az izgalmas versenyek az Xbox 360-ra írt legjobb autóverseny szimulációban, a Forza 4-ben! Több izgalmas pakkal érkezik az év, várhatóan egyik legjobb autószimulációs programja, melyet Jeremy Clarkson a Top Gear műsorvezetője interpretál nekünk.

Kapcsolódó Gamers.hu teszt: Forza Motorsport 4 teszt

Megjelenés: 2011.10.14.

A Forza Motorsport újabb zászlóshajója süvít be polcainkra október 14-én, a Forza Motorsport 4 személyében. A Turn 10 gondozásában a játék újabb gyönyörű kocsikkal és pályákkal igyekszik elkápráztatni minket.

A Gamers.hu gondozásában a linkre kattintva, részletes tesztet is olvashattok az év várhatóan legjobb autóverseny szimulációjáról. Forza 4 Teszt

További meglepetés, hogy az igazi vezetési élmény átérzését elősegítve a Kinect segítségével is versenybe szállhatunk! Persze ez csak opció, így a klasszikus és talán egyeseknek könnyebb kontrolleres irányításra is hagyatkozhatunk, de ha kedvünk úgy tartja, bármikor átválthatunk a Kinect "láthatatlan kormányára" is.

Forza Motorsport 4

A Kinect támogatás a versenyek mellett, talán az Autovista módban használható ki a legjobban, ahol az összes méregdrága szuperkocsit bejárhatjuk az utolsó csavardarabig. A

ki esetleg ismeri és szereti is a nagy sikerű Top Gear címen futó autókkal foglalkozó műsort, annak újabb jó hír, hogy Jeremy Clarkson narrációját élvezhetjük a kocsik története és technikai specifikációkról szóló beszámolókban az Autovista módban.

A vizuális élmény az előző részhez képest óriási mértékben növekedett, ami a kocsik részletes műszerfalától a külső megjelenésükön át, egészen a környező tájakig és pályákig megfigyelhető.

Forza Motorsport 4

Aki rajong az autós játékokért és nem játszott volna még a Forza Motorsport eddig megjelent részeinek egyikével sem, annak most itt a lehetőség, hogy belépjen a népes rajongótáborba, ugyanis az idei év talán legjobban várt autós játéka garantáltan nem fog senkinek se csalódást okozni.

Nem mehetünk el szó nélkül, a Microsoft új fejlesztése mellett, ami egy olyan vezeték nélküli kormány, mely giroszkópos elven működik és a Forza 4-el együtt debütál a piacon. Az ergonómikusan kialakított felületnek köszönhetően még autentikusabb lesz az élmény vezetés közben, így polcra tehetjük a kontrollereket a játék alatt.

Microsoft Wireless Speed Wheel

Az exkluzív csomag tartalmazza a vezeték nélküli kormányt és a Forza 4 motorsport játékot is.

Forza 4 + Wireless kormány (Xbox 360)

Forza Motorsport 4

Érdemes még megemlíteni a játék online részét is, ahol a világ minden tájáról összegyűlt versenyzőkkel mérhetjük össze tudásunkat. Azok az elszánt rajongók, akik még jobban bele akarják ásni magukat eme Xbox 360 exkluzív gyöngyszem világába, azoknak érdemes rátenni a kezét a Limited Collector's Edition-ra, ami tartalmaz:

  • 1 db Forza Motorsport 4 szoftvert speciális fémdobozban
  • 1 db Cars of Forza Motorsport 4 című ismertető könyvet a játékban fellelhető összes autó leírásával és képével
  • Forza Motosport 4, Top Gear és Turn 10 matricákat
  • VIP tagságot a Forza Motorsport online közösségébe
  • In-game extrákként további 6 exkluzív autót, 10 izomautót magába foglaló muscle car csomagot, különleges festésű BMW-ket és egy letölthető 2012 BMW M5-öt

Felkészültél arra, hogy téged intsen le elsőként a kockás zászló?



További tartalom betöltése.