img

FIFA Street ajánló

Kedvenc focistáink ezúttal rövid időre elbúcsúznak a teltházas stadionoktól, és az utcán, némileg kevésbé szigorú szabályok mellett mérkőznek meg egymás ellen. Hosszú idő után feltámadt hamvaiból a FIFA Street sorozat, és újra elhozza otthonunkba az utcai foci semmi mással össze nem hasonlítható élményét!

FIFA Street Logo

A foci szabályait vélhetőleg senkinek nem kell bemutatnunk; itt csupán annyival módosulnak a dolgok, hogy az egyszerű gólszerzés helyett sokkal nagyobb hangsúly van a trükközésen is. Egyes játékmódok kifejezetten a minél látványosabb mozdulatok bemutatásáról szólnak, és tekintve, hogy a legutóbbi FIFA Street játéknál kétszer is több trükk közül válogathatunk, a változatosság garantált!

FIFA Street Gameplay 01

A mérkőzések sebessége a megszokottnál jóval pörgősebb és gyorsabb, hiszen kisebb pályákon, kevesebb játékossal játszhatunk. A labda szinte másodpercenként másik játékoshoz kerül, és ha nem gyakoroljuk be alaposan a különböző cseleket és mozdulatokat, hamar a bajnoki ranglétra aljára csúszunk vissza. Riválisokból márpedig nem lesz hiány: nem kevesebb, mint 120 csapat száll versenybe a legjobbnak járó bajnoki cím megszerzéséért.

FIFA Street Gameplay 02

A sorozat történetében ez az első olyan epizód, mely különálló motor helyett az eredeti FIFA sorozat motorját használja, ennek megfelelően az irányítás és a grafika nagyrészt ismerős lehet a FIFA 12 játékosainak. Játékosaink gond nélkül vezérelhetőek, a passzok pontosan oda mennek, ahova mi szántuk őket, és még a trükkök végrehajtása közben sem fogunk elveszni a bonyolult kombinációk tengerében!

FIFA Street Gameplay 03

A FIFA Street egyedül is élvezetes, de ha többen játsszuk, még szórakoztatóbbá válik a virtuális utcai focizás élménye! A játék EA Sports Football Club-támogatással érkezik, így könnyedén nyomon követhető válik ismerőseink haladása és teljesítménye, sőt, a FIFA Street multiplayer mérkőzései során megszerzett szintek és tapasztalati pontok a FIFA 12-ben is visszaköszönnek!

FIFA Street Logo 02

Az új Street Network funkció mellett sem mehetünk el szó nélkül; az új lehetőségnek hála könnyedén videóra rögzíthetjük legvagányabb mozdulatainkat, egy gombnyomással megoszthatjuk azokat barátainkkal, és várhatjuk a videónkra érkező hozzászólásokat és értékeléseket! Akár versenynek is felfogható az egész: vajon kinek sikerül a legtöbb látogatót összegyűjtenie adott időn belül?

Sokat kellett rá várni, de az előzetes információk alapján abszolút megérte. A FIFA Street az alapoktól építette újra az utcai focizás élményét, és most a lehető legtökéletesebb formában hozza el azt játékosainak; március 16-ától irány a pálya Xbox 360 és Playstation 3 konzolokon!



További tartalom betöltése.