img

Legyél a fény gyermeke a Child of Lightban!

A Ubisoft az utóbbi években sikeresen bebizonyította, hogy az akciójátékok műfajában a legjobbak között tarthatjuk őket számon. A Child of Light képében azonban most más stílusban is szeretnének példát mutatni, nyugati kiadóként ugyanis elhatározták, hogy feltámasztják a klasszikus japán szerepjátékokat.

Az alábbiakban minden részletet megtudhatsz a játékról!

Erre eleddig szinte csak és kizárólag japán fejlesztőcsapatok vállalkoztak, azonban a Ubisoft egy olyan csodálatos koncepciót és elképzelést álmodott meg a Child of Light cím alatt, amivel a siker szinte már most garantált, akárcsak az álomszép rajzfilmes grafika, az oldalnézetes platformerekre emlékeztető játékmenet, a különleges harcrendszer, vagy a fantasztikus történet.

A Child of Light betöltésével Lemuria csodálatos világában kalandozhatunk, ahol Aurora bőrébe bújva az lesz a feladatunk, hogy felkutassuk eltűnt édesapánkat, miközben visszaszerezzük a Fekete Királynő által elrabolt Napot és Holdat. Az út során azonban milliónyi veszély, ármány, fordulat, fejtörő és természetesen harc vár ránk, így csak rajtunk múlik majd, hogy Aurora sikerrel jár-e a küldetése során.

A Ubisoft alkotása egyébiránt a műfaji sokszínűség iskolapéldájának is tekinthető, hiszen a körökre osztott harcok során folyamatos szintlépéssel fejleszthetjük karakterünket, de az összecsapások mellett a klasszikus platformerekre jellemző ügyességi részek, valamint fejtörők is keresztezik az utunkat, méghozzá a meseszerű, csodálatos körítés társaságában.

Rendeld meg még ma a játékot és ismerj meg a Child of Light által egy bámulatos fantáziavilágot, valamint a klasszikus JRPG-k élményét. Válaszd az alkotás Deluxe Edition kiadását és juss hozzá a rengeteg különleges ajándékhoz!

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, ahol a Child of Light legfrissebb hírei mellett egy aktív gamer-közösség is vár rád!



További tartalom betöltése.