img

Call of Juarez The Cartel Előrendelési Akció!

Idén új résszel folytatódik a vadnyugatról induló FPS sorozat a Call of Juarez! A részről-részre megújuló széria most egy exkluzív előrendelési akcióban jelentkezik rengeteg izgalmas ajándékkal, melyekről további információkat a részletekre kattintva találhattok.

Kapcsolódó Termékek: Call of Juarez: The Cartel (Xbox 360), Call of Juarez: The Cartel (PS3)

Call of Juarez: The Cartel (PS3, Xbox 360)

Megjelenés Xbox 360 & PS3: 2011.07.22.

Call of Juarez: The Cartel PS3

A sorozat idén is egy Reboot folytatással jelentkezett, melyben a játékmeneten és az eredeti sztorival való csatlakozáson kívűl teljesen megújult a játék.

Hőseink ezúttal a jelen Amerika zsarui közül kerültek ki és feladatuk az lesz, hogy felszámolják a felvirágzott drogkartelleket.

Call of Juarez: The Cartel PS3

A látványos grafikai megjelenésért ezúttal a Chrome engine legújabb verziója a felelős, mely a fejlesztők gondos munkájának köszönhetően szemet gyönyörködtető grafikával ajándékoz meg minket.

A fény árnyék játékok, a por és füst effektek mind a nappali küldetések alkalmával, mind pedig az éjszakai akciókban hatásosan egészítik ki a részletesen megrajzolt karaktereket és terepet, interaktív érzést kölcsönözve a játéknak.

Call of Juarez: The Cartel PS3

A készítők ezúttal nem a mennyiségre, hanem a minőségre ügyeltek inkább, így a Story módban található 15 pálya részletes kidolgozására nem lehet panaszunk. Nagyobb területek, részletesebb kidolgozás.

Ez az ami jellemzi utunkat, legyen szó nappali porlepte úttalan utakon zajló autós üldözésről, vagy az éjszaka forgatagáról a nagyvárosban.

Call of Juarez: The Cartel PS3

A fegyverek száma is megsokszorozódik és rengeteg fegyvert és azok variációit hasznosíthatjuk a bűn üldözése során, így a veszélyes küldetések során sem lesz mitől félnünk, hiszen a legjobb felszereléssel mi fogunk rendelkezni a történet előrehaladtával.

Call of Juarez: The Cartel Xbox 360

Az új részből sem hiányozhat a Multiplayer funkció, mely már az előző részben debütált, azonban a készítők most még tovább fejlesztették a sikeres modult és sok új izgalmas pályával, megújult külsővel, és újabb fegyverekkel várják az Online játék szerelmeseit.

Call of Juarez: The Cartel Xbox 360

A Multiplayer-t, a Story-ba is belerakta a Techland csapata, így egymással kooperálva Online kapcsolat segítségével többen is végigjátszhatjuk az izgalmas történetet, mely végül Mexikóban ér véget Juarez városában.

Előrendelői akciónkban most rengeteg izgalmas kiegészítőhöz is hozzájuthattok, mellyel nemcsak a játékot tehetitek még élvezetesebbé, hanem Gamer ereklyéiteket is tovább bővíthetitek!

Előrendelői extrák:

  • Day1 kiadás,mely tartalmaz DLC formában egy golyóálló mellényt, egy optikai távcsőt, egy hangtompítós géppisztolyt és egy távcsöves pisztolyt
  • Matrica szett (a készlet erejéig)
  • Call of Juarez Kulcstartó (a készlet erejéig),
  • Call of Juarez: The Cartel Poszter (A2-es méret).


Kapcsolódó Termékek:

Call of Juarez: The Cartel (Xbox 360): 10500 Ft

Call of Juarez: The Cartel (PS3): 10500 Ft



További tartalom betöltése.