img

Call of Duty: Modern Warfare 3 Előrendelés

Ősszel újra hadba indul az Activision és ti lesztek azok, akiktől a segítséget várja a Call of Duty: Modern Warfare 3. Az új rész lezárja a Modern Warfare történetét és minden eddiginél izgalmasabb játékkal áll elő az Infinity Ward fejlesztőcsapata, hogy a harcmezőket az MW3 fanok katonái uralják.

Kapcsolódó Gamers.hu teszt I.: Call of Duty: Modern Warfare 3 (Single) teszt

Kapcsolódó Gamers.hu teszt II.: Call of Duty: Modern Warfare 3 (Multi) teszt

Call of Duty: Modern Warfare 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Megjelenés: 2011.11.08

Az Infinity Ward világháborús modern hadviselési játéka idén a 3. és egyben lezáró részéhez érkezett, az Activision-nek köszönhetően.

Call of Duty: Modern Warfare 3 PS3

Az áruló Shepard halott, Makarov pedig egyre erősebb és valahol a Fehér ház kertjében ér véget véres harcunk az előző részben.

Az folytatásban egyenesen a 3. Világháborúba csöppenünk főhőseinkkel, melyet a megerősödött Oroszország és a világ többi nagyhatalma vív egymással. Ennek folyományaként katonáink elhagyják a dzsungeleket és a porlepte Afgán falucskákat, ahol békeidőben titkos küldetéseket folytattak különböző terroristák ellen és a nagyvárosokba költözik az akció.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Xbox 360

Az akció talán nem is a legmegfelelőbb szó arra, amit a 3. Világháború jelent, mert itt nem csupán egy küldetés teljesítése a cél, hanem hogy megvédjük hazánkat és megpróbáljuk megállítani a világ rombadőlését a lehető legkevesebb áldozattal legyünk akár Amerikai, vagy Orosz színekben.

Call of Duty: Modern Warfare 3 Xbox 360

A látványos Hollywood-i filmbetéteket is megszégyenítő akciók kötött játékmenteben zajlanak, azonban a hatalmas felhőkarcolók romba dőlése és a járművek robbananásai kellőképpen kiegészítik a játékmenetet ahhoz, hogy a játékosoknak tartalmas élményben lehessen részük.

Call of Duty: Modern Warfare 3 PS3

A gyönyörű grafika bátran felveszi a versenyt bármelyik mai vetélytárssal, amihez hozzájön még a valós életből generált helyszínek kavalkádja is, így a való életben meglátogatott nevezetességek előtt is harcolhatunk a játékban.

Változatos és cserélhető fegyverek garmadái teszi színessé a Modern Warfare 3-at, mely oldaltól függően mindig újabb arzenált fog a rendelkezésünkre bocsájtani.

Call of Duty: Modern Warfare 3 PS3

Az egyszemélyes küldetés végével a játék tovább folytatódhat az Online Multiplayer-ben, melynek köszönhetően újabb hosszú órákra találhatunk szórakozási lehetőséget függetlenül attól, hogy kezdők vagy profik vagyunk már a játékban.

Call of Duty: Modern Warfare 3 PC

A klasszikus Multiplayer néhány új opcióval is kiegészült, hogy újra megnövelje a rutinos játékosok harci kedvét is, így a vadonatúj Survival módban is harcolhatunk ezentúl vállvetve együtt.



További tartalom betöltése.