img

Assassin's Creed Revelations Előrendelés

Az Assassin's Creed idén folytatódik! Az új részben Ezio történeti szála fog lezárulni, de Desmond-ról is sok részlet kiderül az Assassin's Creed: Revelations-ben, mely ezúttal Konstantinápoly utcáin fog játszódni, az 1500-as években.

Kapcsolódó Gamers.hu teszt: Assassin's Creed: Revelations teszt

Assassin's Creed: Revelations (PS3, Xbox 360, PC)

Megjelenés: 2011.11.18.

Assassin's Creed: Revelations Logo

Nem, még mindig nem a 3. Assassin's Creed rész jön, azonban a Revelations-el lezárul Ezio története a több száz éven átívelő kutatásban. Az új fejezetben feltűnik majd Altair is és Desmond-ra is nagy hangsúlyt fektetnek a készítők. A Revelations nem varr el minden szálat, de sok kérdésre választ fogunk kapni, a készítők nyilatkozatai alapján.

Assassin's Creed: Revelations PS3

Az Assassin's Creed franchise ezúttal az 1500-as évek Konstantinápolyába látogat el, melyet a készítők profikhoz méltóan, most is eredeti tervrajzok és helyszíni fotósorozatok alapján rekonstruáltak a játékba, a világ legnagyobb székesegyházával, a Hagia Sofia-val egyetemben.

Assassin's Creed: Revelations Xbox 360

Az 50-es éveiben járó Ezio Auditore-val kell tovább nyomoznunk az Ibn La-'ahad könyvtár kulcsai után, hogy hozzáférjünk egy rendkívül értékes lelethez. A kulcsok Konstantinápolyban vannak elrejtve, így Ezio-val az lesz a dolgunk, hogy ezeket felkutassuk.

Kiegészítőink is tovább bővültek az új játékban, így újabb kombinációkkal és trükkökkel van lehetőségünk hatástalanítani ellenfeleink garmadáját.

Assassin's Creed: Revelations Xbox 360

A szokásos Third Person nézet megmaradt, azonban időnként nemcsak ugrálós feladatokat kell ellátnunk, hanem ágyúzni is be kell állnunk. Akcióinkat Assassin testvéreink is segíteni fogják és megérkezésünkkor mint elismert bérgyilkost köszöntenek majd minket a helyi sejt tagjai.

Assassin's Creed: Revelations PS3

A látványos grafika és a napszakok váltakozása maximális odafigyeléssel lett kidolgozva, környezetünkben a karakterek élnek és hétköznapi módon viselkednek.

Az előző részben debütált Online Multiplayer játékmód az új részben is jelentkezik, rengeteg új pályával kibővülve, melyek újabb izgalmas játékmódokkal együtt további értékes órákkal növelik meg a játékidőt. Nemcsak a pályák, de a karakterek is bővültek, így újabb kivégzések és speciális képességek kerültek be a választható repertoárok közé.

Assassin's Creed: Revelations PC

Látványos grafika, epikus történet, történelmileg hűen leképzett város és tartalmas Multiplayer mód az, amely továbbra is jellemzi a középkori Parkour akciójátékot, mely egyedi stílusával kiemelkedik versenytársai közül.

Assassin's Creed: Revelations PC

Légy részese Desmond/Ezio/Altair legújabb kalandjainak, hogy közelebb juthass a Templomosok rejtélyéhez és megtudj megannyi titkot erről a misztikus világról az Assassin's Creed: Revelations-ben.

A Gamers.hu kapcsolódó tesztje itt olvasható: Assassin's Creed: Revelations teszt

Vásárold meg az Avatási gyűrűt, hogy részt vehess a titkos szertartáson és részesülj a jutalmakban, melyet csak a gyűrű tulajdonosok élvezhetnek majd. További részletekért kattints a termék adatlapjára.



További tartalom betöltése.