img

Kinect játékok

2010. November 10-én megjelenik a Microsoft mozgásérzékelő kontrollere a Kinect. Amiről egy kisebb bemutatót olvashattok az előző cikkünkben. Ezen felbuzdulva most összegyűjtöttük nektek a Kinect-es játékokat amikre érdemes benevezni a Kinect mellé.

Előrendelési lehetőségért és játék ismertetőkért kattints a részletekre.

Kapcsolódó termékek: KinecTimals, Kinect Joy Ride, Kinect Sports, Dance Central, Kinect Adventures, Your Shape: Fitness Evolved, Fighters Uncaged, EA Spors Active 2.0, Zumba Fitness, Dance Evolution, Dance Paradise, Sports Island Freedom, MotionSports,

Your Shape: Fitness Evolved (Xbox 360 Kinect)

A Your Shape: Fitness Evovled-ben sportolj egy jót a kanapéd előtt. A Kinect-nek köszönhetően a játékban egyedi személyi edződ is lehet, így testre szabva számodra a programot amellyel még tökéletesebb alakot formálhatsz magadnak.

Fighters Uncaged (Xbox 360 Kinect)

A Fighters Uncaged-ben egy utcai harcost alakítunk, ezáltal több mint 70 mozdulat áll a rendelkezésünkre és 21 helyszín. Feladatunk nem más mint, hogy mi legyünk az utca legjobb harcosa, és ha ez nem lenne elég, akkor online megküzdhetünk legjobb barátinkkal a Kinect segítségével.


Dance Central (Xbox 360 Kinect)

A Dance Central csak Kinect támogatással érkezik, hogy az első olyan igazi táncos videó játékká váljon ahol mi magunk vagyunk a kontroller. Rengeteg tánclépés az amely ránk vár a játékban, számokban ez több mint 6000 db melyet igazi koreográfus.

KinecTimals (Xbox 360 Kinect)

A KinecTimals játékban a Kinect segítségével egy virtuális házi kedvenced lehet akivel egy új kalandnak nézhettek elébe. Legyetek a legjobb barátok és taníts neki parancsokat, vagy egyszerűen csak simogasd meg és versenyezzetek együtt.

Kinect Joy Ride (Xbox 360 Kinect)

A Kinect Joy Ride ötvözi az eddigi összes autós játékot. Öt különböző játékmód vár rád és barátaidra, családodra a Kinect Joy Ride-ban ahol te magad vagy a kocsi és a sofőr is egyszerre hála a Kinect technológiájának.

Kinect Sports (Xbox 360 Kinect)

A Kinect segítségével egy álmod válhat valóra, mégpedig, hogy igazi sportsztárrá válj a Kinect Sports-ban.

Kinect Adventures (Xbox 360 Kinect)

Fedezd fel a világot családoddal egy teljesen új kaland erejéig a Kinect Adventures-ben a Kinect segítségével. 20 különböző feladat vár rátok amit egytől egyig nehéz lesz megoldani.


EA Sports Active 2.0 (Xbox 360 Kinect)

A Nintendo Wii konzolon bemutatkozó profi fitnesz program Kinect támogatással ellátogat Xbox 360 konzolra is. A csomag a játékszoftveren felül tartalmaz még egyéb kiegészítőket amivel egy teljes edzőpartnert és magán edzőt kapunk.

Zumba Fitness (Xbox 360 Kinect)

A bulis játékokat még nem fejeztük be hiszen itt a Zumba Fitness ami egy újabb kihívó. Teljesen más szemszögből közelíti meg az otthoni mozgást, hiszen egyszerre táncolhatunk és formálhatjuk a testünket.

Dance Evolution (Xbox 360 Kinect)

A Dance Evolution a Konami konyhájában készült. Egy átlagos tánc programnak készült ám 7 különféle játékmódjával és kihívásaival könnyen a táncparkett ördögévé válhat.

Dance Paradise (Xbox 360 Kinect)

Dance Paradise egy igazi házibuli játék. Olyan neves zenészek adták alkotásaikat a játékhoz mint Akon, vagy Lady Gaga csak hogy a legnagyobbakat említsük.

Sports Island Freedom (Xbox 360 Kinect)

Xbox 360 Avatar-od segítségével vegyél részt egy felejthetetlen sport kalandban. Ahol igazi világbajnokká avatódhatsz ha igazán ügyes vagy.

MotionSports (Xbox 360 Kinect)

Elképesztően részlet gazdag grafika és precíz mozgásérzékelés azok a szavak amelyekkel a MotionSports játékot jellemezni lehet.



További tartalom betöltése.