img

GTA V - Megérkezett az idei év egyik legjobban várt játéka!

A Grand Theft Auto V visszatér Los Santos emlékezetes városába, ahol teljesen új karaktereket ismerhetünk meg. Az előző epizódok játékmenetét felhasználva a GTA V több karakter életébe enged betekintést, így összesen három irányítható szereplővel találkozunk majd!

GTA V infók, éjféli nyitvatartás

Az első Michael, aki egy visszavonult bankrabló. A helyi hatóságokkal üzletet kötve nyugodt életet él "szerzeményével", azonban felesége pazarló életmódjának köszönhetően újra a bűn útjára lép. Ott van Trevor, a volt pilóta, aki most a kábítószer mámorító hatásával képes csak elviselni életét. A trió utolsó tagja a szélhámos Franklin, aki gyerekeknek ad el drága autókat, hogy aztán visszavegye azokat.

Mindhárom szereplő saját élettel, eltérő napirendekkel és szokásokkal rendelkezik, ezek ugyanakkor alkalomadtánkeresztezik egymást a játék során. Bármikor válthatunk közöttük a küldetések alatt, s ezzel érdekes szituációkba keveredhetünk az akciók hevében.

Rengeteg küldetés vár a GTA V-ben, többféle stílusban felépítve, attól függően, hogy egyedül vagy csoportosan állunk neki. A karakterek eltérő történetszállal, s ezek különböző lezárással rendelkeznek, ráadásul a feladatok többsége feszültebb hangvételű, megoldásukért pedig a sorozat történetében először pontozást is kapunk.

Los Santos területe nagyobb, mint valaha: a Red Dead Redemption és a GTA sorozat helyszíneinek keverékeként megszülető város, valamint az azt körülvevő települések csakis arra várnak, hogy felderítsük őket! Továbbá óceánpartok, hegységek, szőlő ültetvények és katonai támaszpontok színesítik a játék hatalmas világát.

A játékmenet terén is hasonló fejlődésre számíthatunk: megújult harcrendszer kapott helyett az új GTA-ban, amely a közelharcok esetén éppúgy megmutatkozik, mint a tűzpárbajoknál. A járművek kezelhetősége is sokat javult, ráadásul biciklik, motorok és repülőgépek is helyet kaptak a kínálatban!



További tartalom betöltése.