Kívánságlista

Yooka-Laylee Deluxe Edition (PC/MAC/LX) Letölthető
PC

13 990 Ft
Bruttó ár
 • Házhoz szállítás
  Letölthető
 • Készletinformációk
  Részletek
 • Megjelenés
  2017-04-11
 • Törzsvásárlói kártya
  +140 pont

Yooka-Laylee Deluxe Edition (PC/MAC/LX) Letölthető letöltésének folyamata

Yooka-Laylee Deluxe Edition (PC/MAC/LX) Letölthető ismertető

A Yooka-Laylee Digital Deluxe kiadás a legteljesebb platformer csomag, amely a játék mellett egy exkluzív digitális kézikönyvet és artbookot, valamint a játék fantasztikus zenéjét tartalmazza! 

Yooka-Laylee Digital Deluxe kiadás tartalmai:

 • Yooka-Laylee alapjáték
 • Yooka-Laylee soundtrack: A Yooka-Laylee ínycsiklandozó és fülbemászó dallamai a gaming zeneszerzők három nagyszerű alakjának munkáját dícsérik: a legendás David Wise (Donkey Kong Country, Diddy Kong Racing), a hasonlóan elismert Banjo-Kazooie zeneszerző Grant Kirkhope (Viva Piñata, GoldenEye 007) és a díjnyertes Burke (Kameo) együtt dolgozott a soundtracken. 
 • Yooka-Laylee Art Book: A Yooka-Laylee 24 oldalas digitális kézikönyve és művészeti albuma exkluzív tudnivalókat tartalmaz a várva-várt platformjáték szereplőiről, világairól és kihívásairól! 
  A rajongók számára kihagyhatatlan kiadvány korábban soha nem látott koncepciórajzai és a fejlesztés közben készült képei betekintést nyújtanak a játék alkotási folyamatába!

 


A Yooka-Laylee a műfaj veteránjainak számító Playtonic vadonatúj, nyílt világú platformjátéka!

Fedezz fel hatalmas, gyönyörű világokat, találkozz egy felejthetetlen szereplőgárdával (hogy legyőzd egyes tagjait), és halmozz fel egy kincstárnyit a ragyogó, gyűjthető tárgyakból, ahogy a Yooka (a zöld gyík) és Laylee (a vicces, nagyorrú denevér) alkotta haveri páros egy epikus kalandra indul. Akadályozd meg a céges gonosztevő Capital B-t és ördögi tervét, melynek célja, a világ összes könyvének felszippantása… hogy aztán színtiszta profittá változtassa őket!

Hőseinknek a különleges mozdulatok széles arzenálját használva számtalan különböző rejtvénnyel és platfromer kihívással kell megbirkózniuk, miközben a Pagies-ek - a lenyűgöző új világok megnyitásához és bővítéséhez szükséges, arany jutalmak után kutatnak. Minden új világ - számos egyéb mellett - hemzseg a csodabogár szereplőktől, behemót főellenfelektől, csille-kihívásoktól, arcade játékoktól, vetélkedőktől, és többfős játékoktól!

 

Jellemzők:

 • EGY ÚJ HAVER-PÁROS BEMUTATKOZÁSA!Yooka és Laylee a platformer szórakozáshoz szükséges képességek fantasztikus arzenáljával büszkélkedhet, amelyeket a csúszómászó árus Trowzer segítségével nyithatnak meg és bővíthetnek. 
 • JÁRD A SAJÁT UTADAT!: Vásárolj és nyiss meg képességeket szabadon, dönts kedvenc világaid bővítése mellett, hogy azok még nagyobb és komplexebb játszótereid legyenek, és használd az egyedi Tonic játékmenet módosítókat, hogy még jobban testreszabd játékstílusod. Minden játékosnak egy különleges élményben lesz része.
 • A MODERN KOR COLLECT-EM-UP JÁTÉKA: Keresd meg a fényes, gyűjthető tárgyakat - és más, értékes anyagokat - mint például a kétfunkciós Pillangó Energia, vagy a trükkös Szellemírók! 
 • FELEDHETETLEN SZEREPLŐK: Találkozz rengeteg, a legendás platformjátékok művészi és audio csapatai által életre keltett emlékezetes karakterrel, akikkel jó eséllyel a jövőben is összefutsz majd a Playtronic Univerzumban - és győzd le őket. Készülj fel a morgás, a visítás és a csipogás minden változatára.
 • EGY ÁLOMSZERŰ SOUNDTRACK: David Wise (Donkey Kong Country) és Grant Kirkhope (Banjo-Kazooie) közös munkájából egy dallamos remekmű született! De tényleg, tisztítsd ki a füleidet - egy igazi élményben lesz részük. 
 • EGY CSAPAT VAGYTOK!: Hozd létre saját haver-duódat és kalandozz a Yooka-Laylee kooperatív módjában! A második játékos egy egyedi kooperatív szereplőt irányítva az ellenfelek elkábításával és a trükkös kihívásokban segítheti Yooka-t és Laylee-t. Senkit sem kell cipelni.
 • ÉS RENGETEG MÁS...: Fedezz fel egyedi bossharcokat, csille-kihívásokat, retró hangulatú arcade játékokat, vetélkedőket és több mint 8 különleges multiplayer játékot!

 

 

További tartalom betöltése.